Gazete Vatan Logo

'Koca Koca Yalanlar' 13 Ağustos'ta başlıyor

Kanal D’nin, yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi 'Koca Koca Yalanlar’ın yayın tarihi belli oldu.

'Koca Koca Yalanlar' 13 Ağustos'ta başlıyor

13 Ağustos Pazartesi akşamı ekran yolculuğuna başlayacak olan 'Koca Koca Yalanlar' dizinsiin yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Osman Taşçı yaparken, hikaye ve senaryosu Gül Abus Semerci’ye ait.

Yayınlanan tanıtımı ile büyük bir merak uyandıran Koca Koca Yalanlar’ın genel hikayesi şöyle:

"Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah 8 akşam 5 çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler."

Haberin Devamı

'Koca Koca Yalanlar', 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de.