Gazete Vatan Logo

‘Kızımı aldığında bitlendi’ ‘Oğlumu 15 bin liraya sattı’

Dilek Gönen ve Volkan Atılgan 2011’de boşanınca çocukların velayeti çıkmaza girdi. Anne Dilek, eski eşinin 4 yıldır kızı Ece’yi göstermediğini iddia ederken, baba Volkan ‘oğlumuzu 15 bin liraya bana verdi. Ece için de aynısını yapmaya çalışıyor” dedi.

‘Kızımı aldığında bitlendi’ ‘Oğlumu 15 bin liraya sattı’

İki çocuk sahibi Dilek Gönen ve Volkan Atılgan 2011 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Çocuklardan Kaan’ın velayeti babaya, Ece’nin velayeti ise anneye verildi. 2014 yılında baba Volkan Atılgan, eski eşini kızına kötü davrandığı ve iyi bakılmadığı iddiasıyla şikayet etti. Mahkeme, tedbir kararıyla Ece’nin velayetini babaya bıraktı. Gönen, 4 yıldır mahkeme kararı olmasına rağmen kızının gösterilmediğini, yalan beyan ve tehditlerle alındığını iddia etti.

‘Sahte raporla kızımı aldılar’

Dilek Gönen: 2014 yılında Ece’nin kafasında bit var diye şikayette bulundular. Sahte bir hastane raporu sundular. Biz Ece’nin kafasında bit değil, egzama olduğunu ve ilaç kullandığını söyledik. Ama buna rağmen mahkeme çocuğumu benden aldı. Sonrasında Kızıma ‘Annem bana zorla sigara aldırıyor, temizlik yaptırıyor, teyzemle beni dövüyorlar’ diyerek ifade verdirdiler. Ece Alanya Savcılığı’nda verdiği ifade de, ‘Babam ve Pınar abla beni tehdit etti. Eğer şikayetçi olmazsan seni yurda veririz kimse sana bakmaz’ dedi. Kızımın derslerinin kötü olduğunu söylediler, mahkemeye yanımdayken karnelerini sunduk. Hepsi pekiyiydi. Bu adam 1 yaşındaki oğlunun ağzına sigara verip, sosyal medyadan paylaşan bir adam. Kızımı benden kaçırarak görmemi engelliyor.

Haberin Devamı

‘İki çocuğu var neden sadece Ece’yi soruyor’

Gönen’İn iddialarını Adana’da yaşayan baba Atılgan’a sorduk. Atılgan şunları söyledi: Kızımı her aldığımda kafasında bit vardı. Şiddet gördüğünü söylüyordu. Eve gideceği zaman kriz geçirip ağlıyordu. Bunların hepsi belgeyle elimizde. Zaten Ece’ye şiddet uyguladığı için ceza almıştı. 17 yaşında bir oğlumuz daha var. 6 senedir bir kez arayıp sormadı. 15 bin lira karşılığında velayetini bıraktı. Şimdi de Ece’yi alarak aynı şeyi yapmaya çalışıyor. 1 yaşındaki oğlumun sigarayla fotoğrafını paylaştığımı söylediler ama hesap benim hesabım değil. Çalışanım ben yokken bunu yapmış. Mahkemede de dile getirdik.
‘Kokusuna hasret kaldım’
Büyük oğlundan para için vazgeçtiği iddialarına Gönen, “Yalan söylüyorlar. Oğlumun benden nefret etmesini sağladılar. Mecburen velayetinden vazgeçtim. Bir anne nasıl çocuğunu satar. Oğlum benden koptu, kızımın da kopmasını istemiyorum. 4 yıldır görüş zamanı kaçırıyorlar benden. Sesine kokusuna hasret kaldım. Hukuki süreç devam ediyor. Kızım için sonuna kadar savaşacağım” dedi.

Haberin Devamı