Gazete Vatan Logo

'Kısa dönem Bordo Bereli askerlik yaptık'

'Bordo Bereliler Suriye' filminde 'Yüzbaşı Mehmet' karakterine hayat veren Cenk Ertan, sette sürekli emekli bir bordo bereli askerin bulunduğunu söyledi.

'Kısa dönem Bordo Bereli askerlik yaptık'

'Bordo Bereliler Suriye' filminin başrol oyuncusu Cenk Ertan, sette oyunculuk konusunda eğitim veren bir emekli bordo bereli askerin bulunduğunu ve çok zorlu şartlarda çekim yaptıklarını söyledi.

'Bordo Bereliler Suriye' filminde 'Yüzbaşı Mehmet' karakterine hayat veren Cenk Ertan, sette sürekli emekli bir bordo bereli askerin bulunduğunu belirterek, “Çekimlerde bizlere yardımcı olmak için emekli bordo bereli askerimiz vardı. Bize çok şeyler öğretti. Çekimler bitene kadar kısa dönem bordo bereli askerlik yaptık. Bizimki neticede rol, onlar kadar olamayız. Çünkü yanında patlayan bomba gerçek değil. Üstüme mermi yağdığını ve yanımda bomba patladığını düşünemezken gerçek bordo bereli askerlerimiz vatan için ölümü göze almış" dedi.

Ertan, "Filmde bordo berelilerin sadece asker olmadığını, onların da aile ve arkadaşlık ilişkilerini göstereceğiz" şeklinde konuştu.