Gazete Vatan Logo

'Kiralık apart daire' ilanıyla fuhuş!

Adana’da internet üzerinden ’saatlik olarak kiralık apart daire’ ilanıyla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 1’i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Ahlak Bürosu ekipleri, internet üzerinden ’saatlik olarak kiralık apart daire’ olarak verilen bazı ilanların fuhuş amaçlı kullanıldığını belirledi.

İnternet sitesindeki adresleri belirleyen Ahlak Bürosu ekipleri, ilandaki dairelerin bulunduğu merkez Seyhan İlçesi’nin Reşatbey Mahallesi’ndeki adresleri takibe aldı. Ekipler, ilanı veren 29 yaşındaki Hasan B. ile temasa geçerek daireyi kiralamak istediğini söyledi.

Daireyi bir saatliğine 150 TL’ye kiralayan Hasan B. ilişkiye girmeleri için kadın da göndereceğini söyledi.Yapılan anlaşmanın ardından verilen adrese giden polis, eve gelen 47 yaşındaki Nusret D., para karşılığı fuhuş yapmaktan kaydı bulunan 24 yaşındaki Emine B.’yi gözaltına aldı. İnternet üzerinden ilan verip daireyi fuhuş amaçlı kullandırtan Hasan B. ile 34 yaşındaki Hazım Z. de yakalandı.

Emine B. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Nusret D., Hasan B. ile Hazım Z. fuhuş için yer temin etmek, fuhuşa aracılık yapmak suçlarından adliyeye sevk edildi.