Gazete Vatan Logo

‘Kılıçdaroğlu ulusal güvenlik sorunu oldu’

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ABD’deki Rıza Sarraf davası ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarının eş zamanlı ortaya çıkmasına dikkat çekti.

‘Kılıçdaroğlu ulusal güvenlik sorunu oldu’

Sarraf’ın baskıyla iftiracı haline geldiğini ve Türkiye’nin suçlandığını, eş zamanlı olarak Kılıçdaroğlu’nun da büyük bir iftira kampanyası başlattığını dile getiren Bozdağ, şunalrı söyledi:

ABD-FETÖ-Kılıçdaroğlu

İşte ABD yargısı ve FETÖ’cüler orada sürdürüyor, şimdi bu iş birliğinin Türkiye ayağı da parçası da hiç şüphesiz CHP’nin Sayın Genel Başkanı. O da ne yapıyor? O da bunu dillendirmeye başlıyor. Kılıçdaroğlu gibi kukla bir lider isteniyor ve Türkiye’nin başındaki Sayın Cumhurbaşkanımızı milletin gözünden ve gönlünden düşürmek için iftira kampanyalarını beraber yürütüyorlar. Siz Türkiye’den, Türkiye’nin hükümetinden, Türkiye’nin Cumhurbaşkanından ne istiyorsunuz da siz Türkiye’nin bütün düşmanlarıyla Türkiye’ye, Türk milletine, Türkiye’nin hükümeti ve Cumhurbaşkanına karşı ittifak ve iş birliği yapmaktan çekinmiyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi? Kılıçdaroğlu, bugün Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir, milli bir sorunu haline gelmiştir. Yaptıkları yenilir yutulur şeyler değildir.

Haberin Devamı