Gazete Vatan Logo

‘Kılıçdaroğlu’nun neyi hedeflediğini biliyoruz’

Bakan Mehmet Özhaseki: “Anamuhalefet, KHK’lardan neden rahatsız oluyor, anlamıyorum. KHK’lar FETÖ’cüler için PKK’lılar için. Şimdi de tutturmuş adalet yürüyüşü yapıyor. Biz, neyi hedefleyerek bunları yaptığını biliyoruz” dedi

‘Kılıçdaroğlu’nun neyi hedeflediğini biliyoruz’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, dün Kayseri Ticaret Odası’nın hizmet binasının açılışı sırasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. 15 Temmuz’un yıl dönümüne yaklaşıldığını hatırlatan Özhaseki, dünyada hiçbir devletin FETÖ gibi sinsi bir düşmanı olmadığını söyledi. Bakan Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark’tan başlattığı yürüyüşe değinerek, “Anamuhalefet, KHK’lardan neden rahatsız oluyor, anlamıyorum. KHK’lar FETÖ’cüler için PKK’lılar için siz neden rahatsız oluyorsunuz? Şimdi de tutturmuş adalet yürüyüşü yapıyor. Biz neyi hedefleyerek bunları yaptığını biliyoruz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yıllar önce kendisine defalarca dava açtığını anımsatan Özhaseki, sözlerini şu şekilde tamamladı:

Davaları hatırlattı

“Zamanında bana çok dava açtı. Kayseri’ye bir sürü milletvekili yolladı ama davalar sonuçlandı ve oy birliğiyle aklandık. Sonra biz tazminat davaları açtık. Tazminat davalarında da çok haklı ve aleni olarak iftiralardan dolayı para kazanmaya başladık. Bu paralarla sucuk dağıttık. Ama Yargıtayda FETÖ’cüler hakim olmaya başladıktan sonra davalar aleyhimize dönmeye başladı. Eğer kendilerinin istediği gibi kararlar çıkarsa hakimler adaletli, hukukun üstünlüğü işliyor. Yok doğru karar verilir, bunların da işine gelmezse hakimler satılık oluyor. Bu yürüyüşleri, referandumdan sonra defalarca yenilmenin, koltuğunun bir sağa bir sola kaçtığını görmenin ve kendini kurtarmanın acısıyla yaptığı bir işlem olarak şu anda seyrediyoruz.”

Haberin Devamı