Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Kendimi sevgilimin kollarında seksi hissediyorum’

‘Kendimi sevgilimin kollarında seksi hissediyorum’

Türk pop müziğinin sevilen ismi Sibel Tüzün, bir Sezen Aksu şarkısı olan ‘Le Le Le’ adlı yeni sIngle çalışmasını dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçıyla, yeni single’ının yanında son derece iddialı ve seksi pozlarını Hafta Sonu’na konuştu...

‘Kendimi sevgilimin kollarında seksi hissediyorum’

YILLAR geçiyor ama güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. ‘Şarap gibi kadın’ benzetmesi Sibel Tüzün için yapılmış olsa gerek. Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olan Tüzün, röportaj için Ulus Parkı’nda buluştuğumuzda son derece formda görünüyordu. Yeni single’ı için Kemal Doğulu’nun objektifine seksi pozlar veren güzel şarkıcıya, “Kendinizi en seksi hissettiğiniz an hangisi?” diye sorduğumuzda ise son derece dürüst bir cevap alıyoruz: “Tabii ki sevgilimin kolları arasındayken.” Uzun süredir Ender Balcı ile birlikte olan Sibel Tüzün, bu birlikteliğin ruhuna iyi geldiğini söylüyor...

‘Le Le Le’ ile dinleyicilerinizi buluşturmaya çok az kaldı. Nasıl oldu şarkı?

Prodüktörümüz Özgür Aras’la birlikte yaz başında sizlere ulaştığımız ‘Kaç Yıl Geçti Aradan’ın ardından yine bir Sezen Aksu şarkısıyla yolumuza devam ediyoruz. ‘Le Le Le’ hem işveli hem eğlenceli hem de söyleyecek sözü olan bir şarkı. Aynı ‘Kaç Yıl Geçti Aradan’daki gibi hem tanıdık duygular, anılar hem de yepyeni heyecanlarla hazırladık ‘Le Le Le’yi. Umarım sizler de aynı duyguları yaşayacaksınız. Bir Sezen Aksu şarkısı.

Haberin Devamı

Evet, yıllardır Sezen Aksu’nun sesinden dinliyoruz bu şarkıyı.

Evet, çok haklısın. Sezen’in şarkı yazarı kimliğine has bir durum var ortada. Şarkıları hiç eskimiyor, hep yeni anlamlar kazanıyor yaşanmışlıklarla. Adeta demleniyor. Yorumculukla ilgili bakış açım da; başkasının şarkısını seslendirirken yeni duygularla yorumluyorum o şarkıları... Kendim gibi, yani bir Sibel Tüzün şarkısı gibi seslendiriyorum. Çıkan sonuç benim için, ekip arkadaşlarım için ve şarkı yazarları için çok heyecan verici oluyor. Önceki Sezen şarkılarında da, yine daha önce seslendirdiğim Bülent Ortaçgil gibi iyi bestecilerde de hep öyle oldu.

Sezen Hanım’la iş dışında da görüşüyor musunuz?

Açıkça söylemek gerekirse yoğunluğumuz biraz fazla ve bu kaosun içinde çok fazla bir araya gelemiyoruz. Onun iş hayatı, konserleri, benim çalışmalarım ve hayatımın büyük kısmını kaplayan çocuklarım derken buluşabilmemiz biraz zor oluyor. Telefonlaşıyoruz, mesajlaşıyoruz. Bazen de rüyalarıma giriyor. Hemen yazıyorum ona, merak ediyorum rüyamda görünce. Benim için çok özeldir ve bunu da kendisi çok iyi bilir.

Haberin Devamı

Single’dan bahsedelim. Sezen şarkısı olmanın haricinde ne gibi yenilikler var?

Hem ‘Kaç Yıl Geçti’ hem de ‘Le Le Le’ geçmişin sıcaklığı ve günümüzün sound’uyla ulaşıyor sizlere.

‘Kaset zamanı sanatçısıyım’

Peki artık albüm gelmeyecek mi sizden? Bazı sanatçılar hiç albüm yapmayıp, şarkılarını tek tek dijital ortamda yayınlayacağını söylüyor. Sanırım eskisi kadar bir kazancı olmuyor albümlerin...

Sürprizler var, bekleyip göreceğiz. “Ben artık albüm yapmayacağım” diyemem. Benim dinleyici kitlem 90’larda oluştu. Biz kaset zamanının sanatçılarıyız. Dinleyicilerimin içinde öyle bir kitle var ki sadece arşiv yapıyor. Nasıl “Albüm çıkarmayacağım” diyebilirim ki! Diğer taraftan baktığımda dünyada da artık her şey dijital. Bir ‘tık’la şarkılarımıza ulaşılabilmesi güzel ama albümün yeri ayrı.

Ender Balcı ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?

Biz ikimiz de müzikle ilgilenen insanlar olduğumuz için, ortak bir dilimiz var. Bu da hem ilişki anlamında hem de aşk anlamında bir bütünlük sağlıyor. Aşkımız da gayet keyifli gidiyor. Bazen yoğun çalışmaktan yorgun düşüyoruz ama hemen birbirimizi motive edecek şeyler yapıyoruz. Açıkçası birbirimizin ruhuna iyi geliyoruz.

Haberin Devamı

Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Olabilir neden olmasın. Ama o kadar yoğunuz ki, hadi evlenelim diyemiyoruz açıkçası (gülüyor).

Hem annelik hem de yoğun bir iş temposu. İşler birbirine karışmıyor mu bazen?

Annelik gerçekten çok başka bir duygu... Yaşamadan bilinmez, anlaşılmaz. İki küçük meleğim de benim için çok özel. İşler birbirine karışmıyor çünkü her şeyi iyi organize ediyorum. Çınar biraz küçük olduğu için ilk zamanlarım biraz zor geçiyordu ama şimdi gayet iyi gidiyor.

Sahnede oynamama gerek yok

Peki seksi olan kadın hangi durumlarda ortaya çıkıyor? Yani kendinizi en seksi hissettiğiniz anlar ne zaman?

Tabii ki sevgilimin kolları arasındayken... Sahne üzerindeyken bambaşka bir havaya bürünüyorum. Her şarkının ayrı bir duygusu var. Yorumcu olarak o duyguyu giydiğinizde seksapeliteden de öte bir etkileyici durum yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yıllardır bu piyasanın içindesiniz. Yapımcılıktan söz yazarlığına, besteciliğe, şarkıcılığa kadar müziğin her alanında yer aldınız. İsteyip de gerçekleştiremediğiniz bir çalışma, proje var mı?

Evet, yaptığım işin her kısmında yer aldım şimdiye kadar. Ama düşünüyorum da, gerçekleştirmek istediğim bir müzikal var. Bunu şu sıralar ciddi ciddi düşünüyorum. Sahne üzerinde benim oynamama gerek yok ama benim ortaya koyduğum bir müzikali sahneleme hayalim var.

Peki, bu kadar göz önünde ve beğenilen bir kadın ilişkilerinde kıskançlıktan yana sorun yaşamıyor mu?

Bir ilişkide güven varsa kıskançlık adına sorunlar ortaya çıkmıyor. Neticede yaptığımız iş bu.