Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kendi evimden kovdular!'

'Kendi evimden kovdular!'

Hakkında sevgilisi Deniz Akkaya'ya yaklaşmaması yönünde karar çıkarılan ünlü işletmeci Murat Varol, "Onu ve kızını misafir ettiğim kendi evimden uzaklaştırıldım" diye konuştu

'Kendi evimden kovdular!'

İşletmeci Murat Varol ile manken Deniz Akkaya arasındaki karşılıklı şiddet iddialarının havada uçuştuğu kavga giderek alevleniyor. Akkaya hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Murat Varol, ilginç iddialarda bulundu. Varol, şikayet dilekçesinde, bir süredir birliktelik yaşadığı Akkaya'nın ilişkinin başından beri saldırgan tavırlar içerisinde olduğunu, bu nedenle ünlü mankenin defalarca tehdit, hakaret ve darbına maruz kaldığını iddia etti. Kendisinin, Akkaya'nın kızını adeta babası gibi sahiplendiğini ve sevdiğini, aralarındaki anlaşmazlık durumunu çocuğa yansıtmamak için saldırı ve hakaretlere sessiz kaldığını ve küçük kız etkilenmesin diye yaşananları adli yargıya taşımadığını belirtti.

'ARABADA VURDU'

Ünlü işadamı, Akkaya'nın ev sahibi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle evsiz kaldığında bile defalarca psikolojik ve fiziki şiddet görmesine rağmen, evini Akkaya ve kızına açtığını belirtti. 1 Mart 2015 tarihinde ise Etiler'de bulunan bir alışveriş merkezinde beraber alışveriş yaptıklarını, ardından aralarında yaşanan bir tartışma sonrası evlerine dönmek üzere otoparka indiklerini belirten Varol; Akkaya'nın otoparkın kapalı bölümünde, jeep içinde, araç dışarı çıkana kadar kendisine defalarca vurmak suretiyle darp ettiğini söyledi. Arabada bulunan küçük kızın durumdan etkilenmemesi için kendisinin Akkaya'ya karşılık vermediğini belirten Varol; sadece ellerini tutuğunu, vurmasını engellemeye çalıştığını belirtti. Varol, kamera görüntülerini de dosyaya delil olarak sundu.

Haberin Devamı

'BENDEN PARA İSTEDİ'

Bu durum sonrası Akkaya'dan uzaklaşmak istediğini kaydeden Varol, ünlü manken ile aralarında yaşanan olayların gündeme gelmesi sonrası Akkaya'nın kendisini arayarak aşağılayıcı sözler ve küfürler ettiğini iddia etti. Hatta ünlü mankenin kendisinden yeni bir hayat kurmak için şantaj yaparak para istediğini öne sürdü. Kendisinin para vermeyi kabul etmemesi üzerine Akkaya'nın attığı iftiralara maruz kaldığını belirtti.

'ÜNÜNÜ KULLANDI'

Murat Varol, ünlü mankenin bununla da yetinmeyerek Varol'a ait olan, kendisinin misafir olarak kaldığı eve koruma kararı aldırdığını ve kendi evinden uzaklaştırıldığını iddia etti. Ünlü işadamı, Akkaya'nın toplumda magazinsel olarak tanınmış bir sima olmasının avantajını kullanarak asılsız iddialar ve iftiralarla kendisini aşağıladığını ve manevi olarak yok etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

MESAJLARI DELİL OLARAK GÖSTERDİ

Murat Varol, şikayet dilekçesinin sonunda iş dünyasında tanınmış biri olan kendisinin toplum önünde küçük düşürülerek itibarının zedelendiğini söyledi. Varol, Deniz Akkaya'nın defalarca darp, hakaret, iftira ve şantajlarına maruz kaldığını belirterek ünlü mankenin cezalandırılmasını istedi. Varol, savcılığa Akkaya tarafından kendisine gönderilen ve hakaret içerikli mesajlar içerdiği iddia edilen mesajların da çıktılarını verdi. Savcılık tarafından Akkaya hakkında soruşturma başlatıldı. (Sabah)