Gazete Vatan Logo
Magazin 'Karma’ zevk!

'Karma’ zevk!

Deniz Kaprol, Tuvana Büyükçınar, Nejla Güvenç, Rana-Berna Canok’un ‘Karma 2’si oldu

İFW 2011’in üçüncü gününün ilk defilesi Deniz Kaprol, Tuvana Büyükçınar, Nejla Güvenç, Rana-Berna Canok’un ‘Karma 2’si oldu. Tuvana Büyükçınar defilesinin baş mankenliğini Çağla Şikel üstlenirken, Özge Ulusoy da podyuma çıkanlar arasındaydı. Defilede kreasyonlarını sunan ikinci isim ise biri moda diğeri heykel eğitimi alan Rana-Berna Canok kardeşler oldu. Günümüzdeki ilişkilerin yüzeyselleşmesi ve samimiyetin yok olmasından hareketle oluşturulan koleksiyonda modellerin ifadesiz suratlarına dikkat çekti. Türkiye’nin ilk takı tasarımcılarından Deniz Kaprol ise Fallen Angels isimli aksesuar koleksiyonunu podyuma taşıdı.



İrina büyüledi

Damat Tween defilesi sonrası W Otel’de after party düzenlendi. Birçok ünlü isminde katıldığı partiye markanın defilesinde podyuma çıkan Burlesk sanatçısı Dita von Teese ve sevgilisi Louis Marie de Castelbajac ile Real Madrid ’in yıldız oyuncusu Cristian Ronaldo ’nun sevgilisi İrina Shayk de katıldı. Süleyman Orakçıoğlu ile geceye katılan İrina derin göğüs dekolteli seksi kıyafeti ve güzelliği ile dikkatlari üzerine çekti. Ayrıca geceye katılan Deniz Berdan, Eda Taşpınar, İvana Sert kıyafetleri ile dikkat çekti. Ivana Sert, frikik vermemek için yoğun çaba harcadı, Eda Taşpınar ise defileleri izlemeyip, direkt partiye geldi.

Podyum’da Kavak Yelleri

İstanbul Fashion Week’te podyuma çıkanlar arasında Özge Ulusoy da vardı. Ulusoy, bütün bakışları üzerinde toplarken, gençlik dizisi Kavak Yelleri’nin başrol oyuncular Pelin Karahan ile Dağhan Külegeç sürpriz yaptı. İkili podyuma çıkınca davetlilerden büyük alkış topladı.

Haberin Devamı