Gazete Vatan Logo

‘Karım beni aldattı’ deyip 70 bin YTL tazminat istedi

“Suç örgütü kurmaktan” yargılanan Semih Sadi’ye bir darbe de karısından geldi

“Suç örgütü kurmaktan” kamu davası açılan Business Channel TV’nin ortaklarından Semih Sadi’ye bir darbe de karısından geldi.

Business Channel TV’nin ortaklarından Semih Sadi, boşanmak için dava açıp 550 bin YTL tazminat isteyen eşi Jilda’nın kendisini aldattığını öne sürdü. Sadi, eşinden 70 bin YTL tazminat istedi

Alman polisinden gelen bilgi üzerine başlatılan “Game Over” (Oyun Bitti) operasyonu kapsamında tutuklanan ve hakkında toplam 16 kişiyle birlikte “suç örgütü kurmaktan” kamu davası açılan Business Channel TV’nin ortaklarından Semih Sadi’ye bir darbe de karısından geldi. Sadi’nin eşi Jilda Koen, avukatı Yağız Ali Dağlı aracılığıyla açtığı davada, “2000 yılında evlendik. Ancak ilerleyen süreçte kocam, evlilik birliğine yakışmayacak kusurlu davranışlarda bulunmaya başladı” iddiasında bulundu. Sadi’nin, kendisine yalnızca internet üzerinden iş yaptığını söylediğini ancak içeriğiyle ilgili bilgi vermediğini ileri süren Koen, “Kendisini sevmeye devam ettim” dedi. Basında çıkan haberler üzerine eşinin ne iş yaptığını öğrendiğini savunan Koen, Sarıyer Adliyesi’nde boşanma davası açtı. Kocasından 5 bin 500 YTL tedbir nafakası ile toplam 550 bin YTL tazminat isteminde bulundu.

Arabası var ödesin

“Suçlanan koca” Semih Sadi de karısına, “karşı boşanma davası” açtı. Mahkemeye sunduğu dilekçede kendisini, “Paylaşıma önem veren. Ailesine karşı özverili bir yapıya sahip” bir kişi olarak tanımlayan Sadi, karısını ise “Kıskanç, inatçı ve sürekli yüksek sesle konuşan” biri olmakla suçladı. Sadi, karısının kendisi yerine, M.G. adında yatırım bankacılığı alanında çalışan bir İtalyan’ı “seçtiğini” ileri sürdü. Karısından 70 bin YTL tazminat isteyen Sadi, işsiz olduğunu, eşinin istediği tazminat ile nafakayı ise ödeyemeyeceğini söyledi. Jilda Koen ise “2004 Porsche, 2005 Audi TT ve 2006 model Aston Martin otomobilleri bulunmaktadır” dedi.




Haberin Devamı