Gazete Vatan Logo

'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!

Başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, her Cumartesi saat 20.00’de FOX'ta izleyicisiyle buluşan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi, şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ı ağırladı.

'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!

İlyas Yalçıntaş, 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak 'Kalbimdeki Deniz' dizisinin 42'inci bölümünde ekranlara konuk oluyor.

Çekimlerde Kutsi ve Hakan Eratik ile keyifli vakit geçiren Yalçıntaş, diziye özel ilk kez 'Gel Be Gökyüzüm' şarkısının akustik versiyonunu söyledi. Ünlü şarkıcı, "Kendinizi oynamak da çok enteresan bir deneyim. Böyle güzel bir oyuncu kadrosunun yer aldığı projede olmak çok keyifli ve eğlenceliydi. Kutsi abi örnek aldığım sanatçılardan biri, kendisiyle düet yapmayı çok istediğimi dile getirdim, o da 'tabii ki' dedi. Önümüzdeki dönemde sürprizler olabilir” şeklinde konuştu.

Kutsi, "İlyas konuşma dilini melodilendiren, duygularını şarkılarına yansıtabilen ender müzisyenlerden biri. Doğru zamanda doğru şarkılar yapan kardeşimiz. Ben de bir projede kendimi oynamıştım. 'Kutsi ne yapardı?' diye düşündüm bir ara. İlyas sette de çok doğal bir oyunculuk sergiledi renk kattı” dedi.

Hakan Eratik ise "Ben de bir film üzerinde çalışıyorum, müzik konusunda tabii ki Kutsi’yle çalışmak istiyorum ama kamera önünde İlyas’a da yer vermek isterim, o da destek vermek isterse” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı