Gazete Vatan Logo

'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!

Pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş, başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, Fox'ta yayınlanan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi için kamera karşısına geçiyor.

'Kalbimdeki Deniz'de İlyas Yalçıntaş sürprizi!

İncir, Bu Nasıl Veda, İçindeki Duman, Gel Be Gökyüzüm gibi şarkılarıyla adından söz ettiren İlyas Yalçıntaş, bu kez 'Kalbimdeki Deniz' dizisinde oyunculuğunu konuşturacak.

Başarılı şarkıcı, "Klip çekimlerinde alışkın olsak da dizi ve sinema çok farklı. Daha önce bir sinema filminde kendimi oynamama rağmen çok heyecanlandım. Şimdi ilk kez bir dizi için kamera karşısına geçiyorum. Çok değerli oyuncular var. Kutsi çok başarılı bir oyuncu, onun da olduğu bir sette olmak benim için ayrı bir güç. Ufak diyaloğu olan bir sahne canlandıracağım, benim için de farklı bir deneyim olacak. Seyirciye sürprizlerimiz var hep beraber ilerleyen günlerde göreceğiz" dedi.

Yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas'ın üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, proje tasarımını Birsel Çıkıncı'nın yaptığı 'Kalbimdeki Deniz' dizisi, cumartesi günleri Fox'da izleyicisiyle buluşuyor.