Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kadınlardan büyük ilgi görüyorum'

'Kadınlardan büyük ilgi görüyorum'

1. Marmara Forum 'Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'nın finalistleri önceki akşam Bakırköy Marmara Forum'da düzenlenen özel bir gala ile belirlendi.

'Kadınlardan büyük ilgi görüyorum'

Nebahat Çehre, Cihan Ünal, Selçuk Kaya, Barış Yöş ve Hakan Altın jüri üyesi olduğu projede 1.lik ödülünü Sertaç Akkaya'nın oynadığı, Gizem Dağlı'nın yönettiği ‘Pamuk' filmi, İkincilik ödülünü ise Canan Hoşgör'ün oynadığı Ali Kışlar'ın yönettiği ‘Sükut Suikast' filmi aldı. Ödül törenine katılan konuklar kokteyli ile başlayan gecenin ardında birinci olan kısa filmi izledi.

Cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası uzun süre oyunculuktan uzak kalan Rüzgar Erkoçlar, performansıyla beğeni topladı. ‘Choose’ filmi ile kamera karşısına geçen Erkoçlar, filmde şizofren bir aşığı canlandırdı. Erkoçlar’a yakın arkadaşı Irmak Ünal eşlik etti. Geceye siyah takım elbisesiyle katılan Erkoçlar, “Uzun süre sonra kendimi ifade edebileceğim bir karaktere hayat verdim. Jüride sektörün duayen isimleri oturuyor. Onlar ile aynı projede olmak benim için büyük şeref” dedi.

Spor yaparken çektirdiği fotoğrafları zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşan Rüzgar Erkoçlar, “Spor benim hayatım. Bu kadar koşturmanın arasında vakit bulabilirsem gidiyorum. Onun dışında DJ’lik eğitimi alıyorum” dedi. Erkoçlar, kaslı fotoğraflarıyla ilgili “Kadınlardan büyük ilgi görüyorum. Rahat bırakmıyorlar” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

JÜRİDE BABASI VAR

Jüride yer alan usta oyuncu Cihan Ünal, gençlere tavsiyelerde bulunarak genç oyuncuları çok başarılı bulduğunu söyledi. Kızı Irmak Ünal ile önümüzdeki günlerde bir projede yer alabileceğini belirten Ünal, “Bu sene büyük bir müzikali yöneteceğim hem de başrolünde oynayacağım. Belgesel ve reklam seslendirmeleri devam ediyor” dedi.

“RÜZGAR İLE OYNAMAK İSTERİM”

Nebahat Çehre davette; “Rüzgar beklediğimden daha iyi bir performans gösterdi, azmi, hırsı ve yakışıklılığıyla bence bu yıl kendinden epey söz ettirecek. Umarım yeni projelerde adını daha sık duyarız” dedi.

Basın mensuplarının “Erkoçlar ile aynı projede yer alır mısınız” sorusuna ise Çehre, “Rüzgar ile aynı projede tabii ki yer almak isterim. Proje güzel ve kendimi doğru ifade edebileceğim bir proje olursa, seve seve oynamak isterim” dedi.

Haberin Devamı