Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kadınlarda ve lokantalarda iz bırakıyorum'

'Kadınlarda ve lokantalarda iz bırakıyorum'

Radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir'den çok konuşulacak sözler...

'Kadınlarda ve lokantalarda iz bırakıyorum'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

"KADINLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI"

Radyoda çalışırken kadınların kendisini uzun boylu, kıvırcık saçlı olarak hayal ettiklerini ancak daha sonra kendisini tanıdıkça hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Kadir Çöpdemir, "Beni radyodayken uzun boylu kıvırcık esmer birisi olarak hayal ediyorlarmış. Hayal kırıklığı yaşayanlar çok olmuş. Bekledikleri gibi birisi değildim ama evlerinin abisi oldum” dedi.

"PASCAL'DA ŞEYTAN TÜYÜ VAR"

4 yıldır beraber radyo programı yaptıkları Pascal Nouma’da şeytan tüyü olduğunu dile getiren ünlü isim, "Pascal’da şeytan tüyü var. Beraber söyleşilere imza günlerine gidiyoruz. Herkes onunla ilgileniyor benimle ilgilenen olmuyor. Bence Türkiye’de Pascal’dan başka bu kadar çok sevilen yabancı futbolcu olmadı” dedi.

"CEM YILMAZ'IN FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Cem Yılmaz’la çalışmak ve filmlerinde yer almak istediğini söyleyen Çöpdemir, "Çalışmak istediği isimlerden birisi Orhan Gencebay’dı ve çalıştım. Cem Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Filminde kıyıda köşede bir rol alsam yeterli bana” diye konuştu.

Haberin Devamı

"KADINLAR BENİ UNUTAMAZ"

Hayatına giren kadınların kendisini unutamadığını söyleyen Kadir Çöpdemir, "Hayatıma giren kadınlar beni komik olmamdan dolayı unutamıyor. Birde Türkiye’nin en iyi lokantalarının çoğunun duvarında resmim var. Bir kadınlarda bir de lokantalarda izimi bırakıyorum” dedi.

"KIZLAR BEĞENMİYOR DİYE TRAŞ OLUYORDUM"

Gençlik zamanlarında mahalledeki kızların kendisini sakallı beğenmediğinden dolayı yıllardır traş olduğunu söyleyen ünlü radyocu ve oyuncu, Yıllardır kızlar beni sakallı beğenmiyorlar diye pazar günleri bile sakal traşı oluyordum. Sakal Moda olunca uzatmaya başladım” diye konuştu.

"BEYAZ'I GEÇMEK İMKANSIZ"

Kendisine gelen Talk Show programlarına karşı artık mesafeli olduğunu ve Beyazıt Öztürk dışında başkasının bu işi çok fazla istikrarlı yapamadığını belirten Çöpdemir, “Kanallar Talk Show’ları Beyaz’ın karşısına koyuyorlar. Beyazı geçmek zaten imkansız bundan dolayı show programlarına karşı artık mesafeliyim” dedi.

Haberin Devamı

"FRANSA'YA İSTİRİDYE YEME TURLARI DÜZENLİYORUZ"

İstiridyeyi çok sevdiğini ve yakın arkadaşlarıyla Fransa'ya İstiridye yeme turları düzenlediğini belirten Kadir Çöpdemir, İstiridyeyi çok seviyorum. Bazen 3 günlüğüne arkadaşlarımla Fransa’ya tur düzenleyip istiridye yemeye gidiyoruz. Çok keyifli geçiyor" şeklinde konuştu.

"AVUKAT OLMAYI ÇOK İSTEDİM"

Çocukluğunda itibaren avukat olmayı çok istediğini ve resimlerde kendisini cübbeli olarak çizdiğini anlatan ünlü isim, "Rahat bir iş yapıyoruz. İnsanlar madende sabahtan akşama kadar çalışıyor, doktorlar saatlerce ameliyat yapıyor.Biz sadece konuşuyoruz. Eğer radyocu olmasaydım avukat olmak isterdim. Çocukken resimlerde kendimi hep avukat cübbesiyle çizerdim” ifadelerini kullandı.