Gazete Vatan Logo

'Kadın Emeği Fuarı'nda finali Leman Sam yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikler, Leman Sam konseriyle son buldu.

'Kadın Emeği Fuarı'nda finali Leman Sam yaptı

Kadınlar, 8-13 Mart tarihleri arasında 'Kadın Emeği Fuarı'nda bir yandan el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yaparken, diğer taraftan konserler, tiyatrolar, üretim atölyeleri, forumlar ve söyleşilerde bir araya geldi. 5 gün boyunca kentte festival havası estiren etkinliklerin finali, sanatçı Leman Sam'ın verdiği konserle yapıldı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen konsere ilgi büyük oldu. Salonun tamamını dolduran İzmirli kadınlar, hayranı oldukları sanatçıyı dinlemenin mutluluğunu yaşadı. Sam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na kente böyle güzel bir sanat merkezi kazandırdığı için teşekkür etti ve AASSM'nin İzmir'e çok yakıştığını söyledi.

Konserine sözleri Mehmet Teoman'a, bestesi Veda Sakman'a ait 'İlla' isimli parçayla başlayan Sam, 'Bebeğim', 'Rüzgar', 'Aşkımdan vazgeçme', 'Anladım' ve 'Gönül' gibi sevilen romantik şarkılar ile 'Nereye kadar' isimli son albümünden parçaları dinleyicileri ile birlikte seslendirdi. Sam, konserinin ikinci bölümünde türkülere yer verdi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, konser bitiminde ünlü sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.