Gazete Vatan Logo

‘İyi ki varsın babam’ı da paylaştı ama yetmedi!

İzmit’te, Erdal Günlü 17 yaşındaki kızı Rana’yı sosyal medyada fotoğraf paylaştığı için tabanca ile öldürdü. Eski eşi Şengül Pekkaya, Günlü’nün psikopat olduğunu, giyim ve kuşamına karıştığı kızını dövdüğünü söyledi

‘İyi ki varsın babam’ı da paylaştı ama yetmedi!

İzmit’teki trajedi önceki gece Turan Güneş Caddesi’nde meydana geldi. Erdal Günlü tartıştığı lise öğrencisi kızı Rana Günlü’yü tabanca ile öldürdükten sonra başına dayadığı silahı ateşledi. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erdal Günlü kurtarılamadı. Rana Günlü’nün cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Erdal Günlü’nün bir cinayet davasında suça katılmak suçundan 12 yıl hapis cezası aldığı, 9 ay önce cezaevinden tahliye edildiği, ağabeyi Olcay Günlü’nün işlettiği börekçide çalıştığı ifade edildi.

11 bin takipçi için dayak

Eskişehir’de annesi ile birlikte yaşayan Rana Günlü 1 ay önce babasını ziyaretine geldi. İddiaya göre, Erdal Günlü bu sırada Rana Günlü’yü 11 bin takipçisinin olduğu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle kızarak dövdü. Erdal Günlü okulların tatile girmesinin ardından kızını arayarak çok özlediğini belirterek İzmit’e gelmesini istedi. Rana Günlü babasının ısrarları üzerine önceki gün İzmit’e geldi. Erdal Günlü ile kızı arasında yaşanan tartışmanın ardından olay meydana geldi. Erdal Günlü’nün kızını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle yargılayarak dövdüğü belirtilirken, kendisinin sosyal medya hesabında arkadaşlık kurabilmek için bir çok Uzakdoğulu ve yabancı uyruklu kadınlarla arkadaşlık yapması dikkat çekti.

Haberin Devamı

‘Giyimine karışırdı’

Eskişehir’de oturan Şengül Pekkaya kızının cenazesini Eskişehir’e götürmek için geldi. Pekkaya büyük üzüntü yaşarken arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Pekkaya boşandığı eşinin psikopat olduğunu belirterek, kızının kot pantolon ve askılı kıyafetler giymesine kızdığını, 1 ay önce ziyaretine gelen kızını dövdüğünü söyledi.

Babası ile ilgili paylaşım

Babası tarafından öldürülen Rana Günlü’nün Şubat ayında sosyal medya hesabından babasıyla ilgili paylaşımda bulunduğu görüldü. Rana Günlü, “Seninle saatlerce muhabbet edip konuşuyoruz. Bazen film izliyoruz. Sıkılıp geziyoruz. Arada kavga ediyoruz ama yine de beni kırdığını fark edip üzülüyorsun. Ben ne istersem de yapıyorsun. Yine de iyi bir babasın. Bazen sadece koruyup kollamaya çalışırken çok baskı yapsan da sonradan fark ediyorsun. İyi ki varsın babam” yazarak duygularını dile getirdiği görüldü.

Haberin Devamı