Gazete Vatan Logo

‘İyi bayramlar’ notuyla kıyafet

Yalova’da kent merkezindeki Yalova Anadolu Lisesi’nin bahçesinin önüne gelen bir hayırsever, dün sabah saatlerinde temizlenmiş ve ütülenmiş yaklaşık 20 kadın kıyafetini askılarıyla birlikte parmaklıklara astı.

‘İyi bayramlar’  notuyla kıyafet

Yalova’da kent merkezindeki Yalova Anadolu Lisesi’nin bahçesinin önüne gelen bir hayırsever, dün sabah saatlerinde temizlenmiş ve ütülenmiş yaklaşık 20 kadın kıyafetini askılarıyla birlikte parmaklıklara astı. Hayırsever, kıyafetlerin her birinin üzerine de ‘İyi bayramlar’ yazılı not bıraktı. Hayırseverin örnek davranışını, çevredeki vatandaşlar da takdirle karşıladı. Duvardaki demir parmaklıklara asılı kıyafetleri görünce çok şaşırdığını belirten Seher Büyükdeniz, “Çok güzel bir uygulama. Günümüzde olması gereken bir şey bu. Dediğimiz gibi; yeni değil, temiz giyinmek, dürüst olmak, sağlıklı olmak önemli, devletimize ve milletimize yararlı insanlar yetiştirmek. Böyle örnek bir davranışı görmek bizleri de mutlu etti” dedi.

‘Toplumumuza örnek oldu’

Yoldan geçerken kıyafetleri gören Murat Çağahan da “Günümüzde böyle güzel bir şeye denk gelmek çok hoş. Bu yüce gönüllülük. Yıkamış, temizlemiş; insanların ihtiyacını düşünerek buraya asan kimse, toplumumuza örnek” dedi.