Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Issız adam’ zorla getirilecek!

‘Issız adam’ zorla getirilecek!

‘Issız adam’  zorla getirilecek!

Uyuşturucu davasında ifade veren Cenk Eren, “Uyuşturucu kullanmadım, idrarımda çıkan antidepresan” dedi. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın yurt dışı yasağı kaldırılırken Cemal Hünal ise mahkemeye zorla getirilecek.

Oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün ile Şarkıcı Cenk Eren’in de sanıkları arasında olduğu uyuşturucu davasının ikinci duruşması dün yapıldı. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada ilk kez ifade veren şarkıcı Cenk Eren, “Hayatımda asla, hiçbir zaman uyuşturucu kullanmadım. Kimseye uyuşturucu temin etmedim” dedi.


Emniyetteki ifadesinde de bunu söylediğini anlatan Eren, “Ancak Adli Tıp raporunda idrarımda uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Ben o dönemde yoğun antidepresan kullanıyordum. Yüzeysel inceleme yapıldığı için bunlar çıkmış olabilir. Bu nedenle Adli Tıp Kurumu’nun raporunu kabul etmiyorum” diye konuştu.


Tanık olarak dinlenen oyuncu Deniz Uğur ise yönetmen Orçun Benli’nin nişanlısı olduğunu belirterek, “Çağatay Ulusoy nişanlımı aramıştı. ‘Balık getireceğiz, mangal yapacağız’ demişti. Ben geç olduğunu, balık getirmemesini, kendisinin gelmesini söyledim. Ben gerçek balık anladım. Getirmek için neden ısrar ettiğini anlamadım. O yüzden ne balığı olduğunu sordum. Akvaryum balığı deyince Çağatay’ın anlamsız esprilerine alışık olduğum için dalga geçtim” dedi. Mahkeme Başkanı Ekinci’nin “Uyuşturucu kullanıyor musun?” sorusuna ise Uğur, “Hayır. Kullanmadığım için de Çağatay’dan uyuşturucu istemem söz konusu değildir” yanıtını verdi.

Haberin Devamı