Gazete Vatan Logo

"İnternette tanıştığım kadın tarafından gasp edildim" iddiası

İstanbul Arnavutköy'de yaşayan Y.O. internetten tanıştığı kadın tarafından gaspa uğradığını iddia etti.

"İnternette tanıştığım kadın tarafından gasp edildim" iddiası

İstanbul Arnavutköy'de yaşayan Y.O. internetten bir kadınla tanıştı. İddiaya göre çift, birkaç gün süren yazışmanın ardından bir AVM'de buluşma kararı aldı. Buluşmanın ardından kadın, Y.O'ya "Beni evime bırakır mısın?" dedi. Kadını evine bırakmak için Eyüp Sultan'a giden Y.O.'ya sokak ortasında silah dayayan 4 kişi, Y.O.'yu bir eve götürdü. Üzerinde bulunan paraları alan gaspçılar, Y.O.'ya 3 gün boyunca işkence yapıp ellerini kelepçeleyip ayaklarını bağladılar. Y.O.'ya senet imzalatan zanlılar Y.O.'nun kredi kartından da 6 bin lira para çektiler.

200 bin lira karşılığında kendisini serbest bırakacaklarını söyleyen gaspçılar Y.O.'nun eşinin üzerine bir arsa olduğunu öğrendi. Y.O., gaspçılarla birlikte Arnavutköy'deki evine gitti. Kapıyı açan eşi, Y.O.'yu kelepçeli ve suratında morluklarla görünce şoka girdi. Zanlılar Y.O.'nun eşine "Eşinin bize borcu var. Arsanı satıp 2 gün içinde bize 200 bin lira getirmezsen evinizi yakar, çocuklarınızı ve sizi tek tek öldürürüz" diyerek tehdit ettiler. Genç kadının kolunda bulunan 4 bileziği de alan gaspçılar olay yerinden geldikleri araçla kaçtılar.

Haberin Devamı

POLİS KİMLİKLERİNİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Y.O.'nun şikayeti üzerine Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Y.O.'nun verdiği bilgiler doğrultusunda güvenlik kamera çalışması yapan ekipler, 4 gaspçı ile internette tuzağa düşüren kadını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.