Gazete Vatan Logo
Magazin 'İkizlerinin cinsiyetini Obama açıkladı'

'İkizlerinin cinsiyetini Obama açıkladı'

Beyonce’nin doğum yapıp yapmadığı bile gizemini korurken, ikizlerinin cinsiyetinin eski ABD Başkanı Obama tarafından açıklanmış olabileceği ihtimali sosyal medyayı salladı.

'İkizlerinin cinsiyetini Obama açıkladı'

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’nin doğum yapıp yapmadığı bile gizemini korurken, ikizlerinin cinsiyetinin eski ABD Başkanı Obama tarafından açıklanmış olabileceği ihtimali sosyal medyada günün konusu oldu.

Eski ABD Başkanı Barack Obama ile ünlü rapçi Jay-Z arasındaki dostluk herkesin malumu. Üstelik bu, Obama’nın, Jay-Z’nin henüz doğup doğmadığı bile bilinmeyen ikizlerinin cinsiyetini bilebileceği kadar yakın bir dostluk. En azından sosyal medya kullanıcıları öyle olduğuna inanıyor.

Jay-Z, resmi Twitter hesabından Obama’nın kendisi hakkında övgüler düzdüğü bir videonun linki paylaştı. Videoda Obama, Jay-Z’yle olan arkadaşlıklarını anlattı, ardından da konuyu ‘kız babası’ olmaya getirdi. “Jay ve ben kızlarımızın gözünün içine bakıyoruz” diyen Obama, herkesi heyecanlandıran o eki yaptı: “Tabi ikizler geldiğinde Jay, beni yenmiş olacak.”

Videoyu izleyen herkes kendini o basit matematik hesabı yapmaktan kendini alamadı. Zira Obama, iki kız çocuk sahibiydi, Jay-Z ve eşi Beyonce ise bir. Haliyle Jay-Z’nin Obama’yı yenmesi için ikizlerin kız olması gerekiyordu.

Haberin Devamı

Kimileri ‘İkizler kız’ diye kendinden geçti, kimileri de ‘insanların gözünde, Obama’nın bunca zamandır insanlığa tek katkısının Beyonce’nin ikizlerinin cinsiyetini sızdırmak’ olduğunu söyledi.