Gazete Vatan Logo
Magazin 'İdolüm Ajda Pekkan'

'İdolüm Ajda Pekkan'

Popçu Burcu Güneş: İdolüm Ajda Pekkan

POP müzik şarkıcısı Burcu Güneş, "Çocukluğumdan beri taklidini yaptığım Ajda Pekkan benim idolüm" dedi.

Yeni albümü `Sihirbaz' ile iyi bir çıkış yakalayan Burcu Güneş, Sevgililer Günü'nde sahne almak için geldiği Gaziantep'te, gündüz tarihi Bakırcılar Çarşısı ve Zincirli Bedesten'i ziyaret etti. Esnafın hediye ettiği yöresel kutnu kumaşından yapılan şalı ve sedef işlemeli mücevher kutuları çok beğenen Güneş, bir de cezve takımı satın aldı.

Güneş, gezisinin ardından sahne almak için gittiği Gaziantep Anatolian Otel'de sarı saçları, makyajı ve göğüs dekolteli kostümüyle Hollywood'un efsanevi yıldızı Marilyn Monroe'yu anımsattı. Güneş, sevenlere eski ve yeni albümünden şarkılarıyla yaklaşık 3 saat boyunca romantik bir gece yaşattı. Repertuarında Ajda Pekkan şarkılarına da yer veren sanatçı, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir televizyon kanalında `Burcu Güneş'le Pop Caz Alaturka' adlı bir program yaptığını belirten Güneş, bu programa en çok "İdolüm" dediği Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer'i konuk etmek istediğini söyledi. Ajda Pekkan'ın hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirten Burcu Güneş, "İdolüm Ajda Pekkan. Çocukluğumdan beri taklidini yaptığım bir sanatçı. O benim için birinci sırada" dedi. Burcu Güneş gazetecilerin "Aşkla aranız nasıl?" sorusunu ise "Bu klasik bir soru artık. Aşk benim için en yüce ve en güzel duygu. Ben aslında bir aşk kadınıyım. Her şeyi aşkla yapıyorum. Müziğimi, sporu aşkla yapıyorum. Hayatımın her aşamasında aşk var. Aşkla yaşıyorum" dedi.

Sarışın halini daha çok sevdiğini anlatan Güneş, "Sarışınlığın beni sahne için daha hazır hale getirdiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı