Gazete Vatan Logo

'İçimdeki Fırtına'dan ilk kareler

Yapımını Aslan Film’in, yapımcılığını Uğur ve Selman Kızılaslan’ın üstlendiği, senaryosunu İpek Kadılar'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın yaptığı ‘İçimdeki Fırtına’ yakında Star TV’de başlıyor.

'İçimdeki Fırtına'dan ilk kareler

Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan’ın paylaştığı ‘İçimdeki Fırtına’ çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

İtalya’nın turistik şehri Napoli’nin ardından İstanbul’da devam eden çekimlerde, 'Emre' ve 'Deniz' arasında yaşanacak olan sürükleyici hikayeye hayat veren Yusuf Çim ve gizem karaca sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

DİZİNİN KONUSU

Ezgi (Merve Boluğur), kardeşi Deniz (Gizem Karaca) ile evlenmek üzere olan Emre’ye (Yusuf Çim) uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesiyle kontrolden çıkar. Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen düşman iki kardeşin yürüdüğü geri dönüşü olmayan yolda, karşılarına çıkacak olan olayların sürükleyici hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.