Gazete Vatan Logo

'İçim yanıyor, ızdırabım büyük!'

Büyük ustanın ölümünün ardından sosyal medyada binlerce yorum yapıldı

Aydın Doğan: İçim yanıyor. Izdırabım büyük, yeri dolmayacak.

Abdullah Gül: İyi akşamlar. Gazeteci Mehmet Ali Birand'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Ahmet Davutoğlu: Türk basınının usta kalemi Mehmet Ali Birand'ın ölümü basın camiamız ve ülkemiz için büyük kayıp.Geçen hafta uzun bir toplantıda beraberdik.

Bülent Arınç: M.Ali Birand'ın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığıdiliyorum. Güzel bir insandı

Bekir Bozdağ: "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" Mehmet Ali Birand'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Enis Berberoğlu: Mehmet Ali Birand, kıdemi ve tecrübesi ile tartışmasız olarak bir meslek büyüğüydü. Ama heyecanı ile en genç muhabir ile yarış ederdi. Onun hayatı haberdi. Hayatının son ermesi de hepimiz için büyük haber oldu. Tüm meslektaşlarımızın, Kanal D ailesinin, Birand Ailesi’nin başı sağolsun. Acılarını paylaşıyorum.

Cüney Özdemir: “Çok çok üzgünüm. Şu anda konuşabilecek durumda değilim.”

Şirin Payzin: Birand icin buyuk gazeteciyi kaybettik diyoruz da aslinda buyuk bir muhabiri kaybettik.Muhabir olmaktan alandan hic vazgecmedi.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Briand abimin vefat haberini şimdi haberlerden öğrendim ve çok üzüldüm. Ailesine ve tüm sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum... ALLAH mekanını cennet etsin GÜZEL ABİM....

Fatma Şahin: M.Ali Birand Hakkın rahmetine kavuştu.Ben onu çalışkan,umut dolu,alçak gönüllü hatırlayacağım.Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.

Ertuğrul Özkök: Herkesin başı sağ olsun başka söyleyecek bir şey yok.

Hamdi Alkan: Mehmet Ali Birand mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin..

Fatih Terim: "Mehmet Ali Birand'ın oğluna son sözü: 'Annen, kardeşlerin ve GALATASARAY sana emanet."..Nur içinde yat Üstad!

İskender Baydar: Mehmet Ali Birand kansere karşı mücadelesiyle; hayattan, işinden kopmadan bu hastalığa direnmesiyle de örnekti.. Allah rahmet eylesin..

Buse Terim: Bu seferki maalesef dogru haber. Cok uzucu cok! Mehmet Ali Birand mekanin cennet olsun biz seni o sicak gulusunle hatirlayacagiz..

Zeki Kayahan Coşkun: Neşeli tavırları, renkli kol saatleri, dil sürçmeleri, hep çocuk kalan yanıyla sevimli bir abimizdi Mehmet Ali Birand. Ne denir? Üzgünüm...

Egemen Bağış: Sevgili Mehmet Ali Birand ağabeyime Allah'tan gani, gani rahmet, ailesine, okurlarına, izleyicilerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Hakan Çelik: Tanıdığım en iyi muhabir, büyük gazeteci, efsane televizyoncu Mehmet Ali Birand. Türk basınında büyük iz bıraktın. Mekanın cennet olsun.

Keremcem: Mehmet Ali Birand'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Ailesine ve tüm Medya Mahallesine başsağlığı diliyorum ...

Selim Gülgören: gazeteciligin yildizi mehmet ali birand i kaybetmenin uzuntusu ve sokunu yasiorum mekani cennet olsun...

Hakan Şükür: Değerli şahsiyet ve saygıdeğer büyüğüm M.Ali Birand ağabeyime Allah'tan rahmet,ailesine,yakınlarına ve Türk basın camiasına sabır diliyorum.

Yavuz Seçkin: sabah M.ali,birand için yazdıklarımı ne mutlu silmiştim , yaşıyor dedim yaşasın dedim içimden..hala yaşıyor gülen yüzüyle tatlı diliyle..

Haberin Devamı