Gazete Vatan Logo
Magazin 'İçerde uzun bir süre yıkılmaz'

'İçerde uzun bir süre yıkılmaz'

'İçerde uzun bir süre yıkılmaz'

Show TV'de yayınlanan 'İçerde' dizisi için "Son üç haftadır askıda ilerleyen dizi gaza öyle bir bastı ki, yayınlandığı gece sosyal ortamlarda şenlik vardı" yorumu yapıldı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Sarp'ın babası hayatta mı?" başlıklı yazısı şöyle:

"Evet, bir uyarlama. Orijinali bir Güney Kore işinden Hollywood'a uyarlanan Köstebek isimli film olarak biliniyor.

Ama orijinalinden daha başarılı bir uyarlamayla hayatımıza girdi... Ben İçerde (Show TV) dizisi için, "uyarlamanın doktora tezi" benzetmesini yapıyorum.

Hakikaten de izleyeni çok hızlı bir şekilde içine alıyor... Bu notu bir kenara koyalım.

Önceki akşam dizinin en güçlü karakterlerinden 'Mestan' bir cinayete kurban gitti. Hoş, o gitmeseydi esas adamımız 'Sarp' dünya değiştirecekti... 'Sarp'ı mutlak ölümden kurtaran adres şu anda 'Davut' gibi görünüyor. Ama çocuk kaçakçısı 'Coşkun' da olasılıklar içinde. Ben ise tüm izleyenleri ters köşeye yatıran bu işte 'Sarp' ve 'Umut' kardeşlerin babası 'Metin Yılmaz'ın iddia edildiği gibi öldüğünü düşünmüyorum... 'Sarp'a kurtarıcı olarak gerçek bir baba eli değmiş olabilir.

Haberin Devamı

Kaldı ki dizide babadan bol bir şey yok.

Neyse, son üç haftadır askıda ilerleyen dizi gaza öyle bir bastı ki, yayınlandığı gece sosyal ortamlarda şenlik vardı. O şenlik reytinglere de fazlasıyla yansıdı. İçerde uzun bir süre yıkılmaz artık. Belli olmuştur!"