Gazete Vatan Logo

‘Hizmetin sanatla buluşması’

TAV çalışanları faaliyet raporunda bale yapıp ‘uçuyor’

TAV Havalimanları çalışanları ‘Hizmet Sanatı’ temalı 2010 Yılı Faaliyet Raporu için dans ederek havada uçtu. TAV’ın faaliyet raporu için Tan Sağtürk ve ekibinin tasarladığı dans figürleriyle TAV çalışanlarının 2 binin üzerinde fotoğrafı çekildi. Çalışanlar, ‘hizmetin sanatla buluşması’nı dansla anlattı.

TAV Havalimanları, koreograf Tan Sağtürk ile ‘Hizmet Sanatı’ temalı faaliyet raporuna imza attı. Havalimanlarında hizmet sanatını en iyi anlatacak yolun dans olacağı fikrinden hareketle geliştirilen projede, Tan Sağtürk ve ekibi ile TAV çalışanları biraraya geldi. Çalışanlar, “hizmetin sanatla buluşması”nı dans figürleriyle anlattı.

Üç aylık hazırlık süreciyle 2010 Yılı Faaliyet Raporu sayfalarına yansıyan kareler yaklaşık 18 bin TAV çalışanının sesini hissedarlarına duyurmayı hedefliyor. Sağtürk ve ekibinin her figür ve hareketi ayrı ayrı tasarladığı projede 2 binin üzerinde fotoğraf çekildi.

Önceliğimiz anlaşılmak

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, faaliyet raporlarını tüm hissedarlarına kendilerini en doğru ve eksiksiz ifade edebilmek için faydalandıkları en önemli enstrümanlardan biri olarak gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Bu nedenle tabi olduğumuz mevzuatın gereklerinden bağımsız olarak raporlarımızı her sene nasıl daha da geliştirebileceğimiz konusuna önemli mesai harcıyoruz. Özellikle raporlarımızın içeriği ve sunumunun finans altyapısı olmayan paydaşlarımız açısından da son derece kolay anlaşılır olmasını raporlama sürecindeki en önemli önceliğimiz olarak görüyoruz.”

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül de, TAV Havalimanları olarak kültür ve sanata verdikleri destekten hareketle, 2007 Faaliyet Raporu’nda edebiyat, 2008’de müzik, 2009’da fotoğraf alanında yenilikçi projeleri gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

TAV Havalimanları, 2007’deki faaliyet raporunda Buket Uzuner’in İstanbullular romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de Kerem Görsev’in caz müziğini havalimanları ile buluşturmuş, 2009’da Mimar Sinan Üniversitesi işbirliği ile TAV çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarını faaliyet raporuna taşımıştı.

HİZMETİ DANSLA BULUŞTURAN RAPOR

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül (solda) ve Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen (sağda), projenin, havalimanlarında hizmet sanatını en iyi anlatacak yolun dans olacağı fikrinden hareketle geliştirildiğini belirtti.

Haberin Devamı