Gazete Vatan Logo

‘Hepsini dava edeceğim’

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, kendisini cinsel tacizle suçlayan kadınların hepsini başkanlık seçiminin ardından dava edeceğini açıkladı.

‘Hepsini dava edeceğim’

ABD’de 8 Kasım’da gerçekleşecek olan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adına yarışmaya hazırlanan milyarder iş adamı Donald Trump, kendisini tacizcilikle suçlayan kadınların hepsinden davacı olacağını söyledi.

Trump, Gettsyburg’taki mitinginde yaptığı konuşmada, son iki haftada kendisini cinsel tacizle suçlayan onlarca kadını yalancılıkla suçladı.

Başkan seçilmesi halinde ilk 100 gününde yapacağı icraatları anlatan Trump, ‘tüm bu icraatların arasında kendisine iftira atan kadınların hepsine dava açmaya yetecek zaman da yaratacağını’ ifade etti.

‘Para teklif etti’

Aralarında ünlü oyuncu Selma Hayek’in de bulunduğu Trump’ın ‘taciz kurbanları’ arasında ünlü porno yıldızı Jessica Drake de katıldı. Drake, Trump’ın 10 yıl önce kendisine bir gece geçirmek için 10 bin dolar teklif ettiğini iddia etti. 42 yaşındaki Drake, Trump’ın kendisini elle taciz ettiğini ve izni olmadan dudaklarından öptüğünü de öne sürdü.

Trump’ın yardımcıları, Drake’in iddialarını yalanladı.