Gazete Vatan Logo

'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti!

Paramparça’ dizisinin 6 Mart'ta yayınlanan 94’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ dizisinin 6 Mart'ta yayınlanan 94’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Cihan ve Dilara, Harun’un ERG Holding hisselerini Ozan’a bıraktığını öğrendi. Cihan, hisseleri Damir’den satın almak istedi ama Damir buna yanaşmadı. Bunun üzerine Cihan, Ozan’dan hisseleri kendisine satmasını istedi. Damir’in dolduruşuna gelen Ozan, hisselerini Cihan’a satmadı ve ikisi arasında sert bir tartışma yaşandı.

Fenalaşan bir çocuğa yardım etmek için duran Cihan, liseden arkadaşı Veda ile karşılaştı. Cihan, çocuğu ve onun öğretmeni olan Veda’yı hastaneye götürdü.

Damir’in baskılarıyla Hazal’la arasını düzeltmeye çalışan Asuman’ın aradığı fırsat ayağına geldi. Hazal’ın karşısına çıkan Asuman birden fenalaştı. Hazal, Asuman’a yardım etti. İkili arasındaki buzlar biraz olsun eridi.

Dilara, Alaz’la yürüyüşe çıktı. Bir arkadaşıyla karşılaşan Dilara, onunla konuşurken Alaz ortadan kayboldu. Dilara büyük bir panik ve korku yaşadı ama, neyse ki Alaz bulundu.

Haberin Devamı

Damir, Hazal’ı köye götürdü ve annesinin teyzesi Yade ile tanıştırdı. Dönüş yolunda Damir, Hazal’a evlenme teklif etti. Mutluluktan gözleri dolan Hazal, teklifi kabul etti.

Ozan, Damir’le ortaklığı kabul etti. Cihan’ın yaptığı plandan habersiz Özkan’ı da sağ kolu olarak yanına aldı. Azra, Hazal’ın Damir’in hediye ettiği arabayla dolaşırken çekilmiş fotoğraflarını magazin muhabirlerine verdi. Cihan fotoğrafları gördü, açıklama istedi. Hazal deneme sürüşü yaptığı yalanını söyledi. Hazal’a güvenmeyen Cihan, onun arabasına GPS taktırdı ve takip etti. Şüphelerinde haklı çıkan Cihan, Hazal ile Damir’i başbaşa yakaladı.