Gazete Vatan Logo
Magazin 'Haysiyetsiz, baba müsvettesi'

'Haysiyetsiz, baba müsvettesi'

Deniz Akkaya, kızının babasına önceki gün twitter'dan öfke kustu

Akkaya, geçtiğimiz günlerde kullandığı cipine haciz getirtmekle suçladığı ünlü televizyoncu için bu kez çok ağır ifadeler kullandı. Önbilgin’in, haftada bir gün görmek için aldığı kızı Ayşe’nin evde olduğu sırada birlikte olduğu kadınları da eve getirdiğini iddia eden eski model, önceki gün bu duruma twitter sayfasında isyan etti.

Düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini gördü

Eski sevgilisi Önbilgin’e “Şerefsiz, haysiyetsiz baba müsvettesi” diyerek seslendikten sonra kullandığı ifadelerden dolayı takipçilerinden özür dileyen Deniz Akkaya, ardından twitter sayfasına “Az önce olandan dolayı bir anne olarak kendimi kaybederek bu mesajı yazmaktayım, tüm takipçilerimden özür diliyorum. Şerefsiz, haysiyetsiz baba müsvettesi; kızıma bu verdiğin zararların bu dünyada hesabını soramazsam anne olarak öbür dünyada iki elim yakanda olacaktır. Kızım az önce hamileliğim ve sonrasında düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini gördü ve ismini zikretti. Toplam olarak bir gece aldığın kızın evde olduğu esnada utanmaz arlanmaz, ar damarı çatlamış insan müsvettesi düşüp kalktığın kadınları evde tutuyor ve 48 saati geçmeyen bu vakitte pislenmiş o ruhun gibi kızımın ruhunu da aklına ve hafızasına da zarar veriyorsun. Allah’ın senin tez vakitte hesabını kesmesini diliyorum” diye yazdığı sözleriyle görenleri şaşırttı.

Efe parasıyla kendi pisliğinde boğulsun

Akkaya bir gün önce de kızının babası Efe Önbilgin'in cipine getirdiği haciz borcunu ödediğini açıkladı. Twitter'da bir takipçisinin "Bugün Efe beyi gördüm. Aston Martin arabası vardı. Bu kişi sizden bu servetle para istemesi ayıp" şeklindeki yorumuna Akkaya, "Hiç mühim değil. Ödeyeceğim. Mühim olan sizin gibi kınayan gözler... Pişkinlik, kalitesizlik, görmemişliğin yankılarıdır. Utanmanın manası yoksa erkeklik kitabında bu doğaldır. Bazen Allah kimilerine parayı kendi pisliginde boğulsun diye verir. Efe söylediğim bir şey yüzünden intikam almak için bunu yapıyor. Başka şekilde rezil olmaktansa paramla rezil olmak daha iyi" yanıtını verdi. Dün sabah konuk olduğu "Aramızda Kalsın" programında da Akkaya, "Her ne kadar alkol problemi de olsa kızımı hafta sonu babasına gönderiyorum ama akşam 19.00'da kalktığı için kızım babasını göremiyor. İcra borcuna gelirse hepsini kuruşu kuruşuna ödedim. Bütün borcumu kapattım. 140 bin lirayı ödedim. Dedikodu yapanlar artık sussunlar" diye konuştu.

Haberin Devamı