Gazete Vatan Logo

'Hayat Sırları'ndan ilk kareler!

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan 'Hayat Sırları' dizisi yakında Star TV’de başlıyor.

'Hayat Sırları'ndan ilk kareler!

Genel yönetmenliğini Gül Oğuz'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un oturduğu 'Hayat Sırları' dizisinin senaryosunu Mahinur Ergun yazıyor.

24 Eylül’de çekimleri başlayan dizi için 2 bin metrekarelik alanda 50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışması yapıldı. 6 ay süren ön hazırlığın ardından İstanbul’da başlayan tanıtım çekimleri geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.

DİZİNİN KONUSU

Hayat Sırları; yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor. Bir tarafta Burak ve Seher’in kalpleri acıtan ve gizemli aşk hikayesi, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesi...

İstanbul’un gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak.

Haberin Devamı