Gazete Vatan Logo

‘Hannibal’a polis infazı!

Şok edici olay Amerika'nın Florida eyaletinin Miami şehrinde gerçekleşti.

ABD’de inanılmaz bir olay yaşandı. Miami’de otoyolun ortasında bir kişinin ‘yüzünü yiyen’ saldırgan uyarıları dinlemeyince öldürüldü

- The Miami Herald’ın haberine göre; Hannibal Lecter filmini aratmayan olay, önceki gece 02.00 sıralarında silah seslerinin duyulması ile başladı. Görgü tanıklarından gelen telefonlar olay yerine gelen polis ekipleri kan donduran görüntüyle karşılaştı. Yerde yatan iki çıplak adam vardı ve bir tanesi diğerinin suratından ısırarak kopardığı parçaları çiğniyordu. Olayın şokunu çabuk atlatan polisler çıplak yamyamı önce uyardı fakat adam oralı olmadı.


12 el ateş ettiler

- Bunun üzerine ekipler ateş ederek saldırganı durdurmaya çalıştı. Ancak ilginç bir şekilde yine sonuç alamadı. Kurşun yarası alan yamyam kurbanını yemeye devam ediyordu. Çözümleri tükenen polis ekipleri yamyamı tam 12 kere vurarak öldürdü. İsmi açıklanmayan kurban ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Korkunç olay hakkında Miami Polis Teşkilatı adına açıklama yapan Javier Ortiz yamyamı öldüren memurdan “kahraman” olarak bahsetti. Yamyam adamın ve kurbanının uyuşturucu etkisinde ve evsiz olabileceği de iddialar arasında.

En korkutucu karakter

Doktor Hannibal Lecter, Thomas Harris’in yazdığı kitap serisindeki kurgusal bir karakter. Öldürdüğü kişilerin etini yiyen seri bir katil olan Lecter, ilk olarak Red Dragon kitabında ortaya çıkmıştı. 1991 yapımı Temel İçgüdü filminde Lecter’ı canlandıran Anthony Hopkins 2001’de çekilen Hannibal filminde de aynı rolü oynadı. Lecter sinema tarihindeki en korkutucu karakter seçilmiştir.

Haberin Devamı