Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’

‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz!’

Kendisi gibi tiyatrocu olan kızı Seren’le 3 aydır konuşmayan Enis Fosforoğlu “Kızım beni üzdü. Onun arkasından konuşmak bana yakışmaz” dedi

Enis Fosforoğlu kendisi gibi tiyatrocu olan kızı Seren’le 3 aydır görüşmüyormuş. Baba-kız arasındaki soğukluğun sebebi ise Seren’in çocuk sahibi olmak istemesiymiş. Enis Bey tiyatrodaki oyunlar sekteye uğramasın diye iki yıl önce evlenen kızının anne olma isteğini desteklemiyormuş. Niye perde kapanmasın diye... Enis Bey’i de kızını da uzun yıllardır tanırım. Seren’in açıklaması olmasa küs olduklarına inanmam mümkün değil. Hem de böyle bir sebepten dolayı. Seren 38 yaşında. Elbette daha fazla gecikmeden bebeğini kucağına almak isteyecek. Enis Bey’in bu konuda kızına empati yapması gerektiğini düşünüyorum.

‘Kızınız saçmalamış’

Tiyatro camiasında ‘Ne olursa olsun perde kapanmaz’ denir. ‘Annem öldüğü gün sahneye çıktım’ açıklamalarını kaç kez programımda ilk ağızdan duydum, ama anladığımı söyleyemem. ‘Hamile kalamazsın perde kapanmaz’ düşüncesini de anlamakta zorlanıyorum. Seren’in anlatımına göre, babası hamile kaldığını öğrenince yüzü düşüyor, tebrik etmek yerine ‘İşler ne olacak?’ diye soruyor. Üzüntüden bebeğini düşüren Seren, tüp bebek tedavisine başlıyor ancak ilk deneme başarısızlıkla sonuçlanıyor. Seren’in açıklamalarına rağmen babasını da dinlemek istedim. Enis Bey’le en son twitter’dan yazışmıştık. Rol aldığı Cem Yılmaz’ın “Pek Yakında” filmini beğendiğimizi söyleyince çok kibar bir mesajla karşılık vermişti. Bu kez cep telefonundan aradım ama kapalıydı. Sosyal medya hesabından özel mesaj attım, yanıt alamadım. Twitter’dan kızıyla ilgili yorumlar yazanlara ise yanıt vermiş. Bir takipçisi ‘Kızınız saçmalamış’ diye yazınca ‘Maalesef haklısınız. Çok üzgünüm’ demiş. Başka bir takipçisine de ‘Kızımın arkasından konuşmak bana yakışmaz’ diye karşılık vermiş. Baba-kız arasında tam olarak ne yaşandığını bilemeyiz. Ama baba yüreği fazla dayanamayacaktır. Eminim Seren hamile kalsa, bebek dünyaya geldiğinde en sıkı sarılan Enis Fosforoğlu olur.

Haberin Devamı