Gazete Vatan Logo

'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi

Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda gönüllerde taht kuran 'Güldüy Güldüy Show Çocuk', çok özel bir gösteriye imza attı.

'Güldüy Güldüy Show'da sürprizler bitmedi

Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda gönüllerde taht kuran 'Güldüy Güldüy Show Çocuk', çok özel bir gösteriye imza attı. BKM tiyatroda gerçekleşen çekimlerde çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları sürprizlerle seyircileri mest ettiler.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Ezo Sunal'ın sunumu ile gerçekleşen çekimlerde, 'Güldüy Güldüy Show' çocukları, önce sahnede '23 Nisan Kutlu olsun' şarkısını söyledi. Seyircilerin arasında yer alan eski ekip arkadaşları Beren Gökyıldız’ı da aralarına alarak şarkı söylemeye devam eden ekip, seyircilerden büyük alkış aldı.

Çekimin bir diğer sürprizi ise 'Tatlım Tatlım' filminin şarkısı ile büyük beğeni kazanan Ersay Üner oldu. Çekim öncesinde çocukların bayramını balon ve elma şekeri ile kutlayan şarkıcı, renkli anlara imza attı. Türk pop müziğine bir çok hit parça kazandıran Üner, sempatik tavırlarıyla seyirciyi mest etti. Sahnede çocuklar ile 'Tatlım Tatlım' parçasını bir ağızdan seslendiren şarkıcı, kuliste de çocukları kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı