Gazete Vatan Logo

‘Gözlerime bak bugün son günün’

Kezban Karataş, aldattığı iddiasıyla eşi Ersin Karataş’ı sokak ortasında vurdu, 112’yi arayıp, “Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın” dedi

Konya’da Yakutiye ilçesinde yorgancılık yapan Ersin Karataş ile eşi Kezban, görgü tanıklarının ifadesine göre otomobilden birlikte indi. Önde yürüyen Ersin Karataş’a, arkadan seslenen ve bir temizlik şirketinde çalışan eşi Kezban Karataş, çantasından çıkardığı silahı gösterdi. Silahı eşine doğrultan Kezban Karataş, “Yeter artık öldüreceğim seni” diyerek tabancayı ateşledi.
Karnına saplanan kurşunla yaralanan Ersin Karataş’ın yanına giden ve ’Beynine sıkacağım’ diyen Kezban Karataş’a çevredekiler müdahale etti . Bunun üzerine Kezban Karataş, 112’yi “Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın” dedi. Olaya tanık olan çevredekilerden H.M., dehşet anını şöyle anlattı: “Abla ne yapıyorsun dedik. Bize ’Beynine sıkacağım’ dedi. Kocan ölecek’ dedim. Kadın ise ’Çoluğundan çocuğundan haberi yok. Ölsün. Bir o.....ya bizi terk etti’ dedi. Adama ’Gözlerime bak. Bugün son günün’ dedi. Sonra polisi ve ambulansı aradı.”

Haberin Devamı