Gazete Vatan Logo

"Gördüğüm en kötü görüntülerdi"

'3 Adam'dan Eser Yenenler'in sunduğu 'EYS'nin 1 Şubat gecesi yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı konuk oldu

"Gördüğüm en kötü görüntülerdi"

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında ekrana gelen programda, her ülke için ayrı bir anısını paylaştı. Stüdyoda bulunanlar ve ekranları başındakiler, zaman zaman hüzünlenirken, zaman zaman da kahkaha attı.

Fildişi Sahili'ne üç kez gittiğini açıklayan başarılı televizyoncu, sunucu Eser Yenenler'e büyük şaşkınlık yaşattı: Bir insan neden 3 kez Fildişi Sahili'ne gider, orası birdir, hadi Drogba için ikidir.

Acun Ilıcalı "Nijerya Milli Takımı ile Fildişi deplasmnanına gittim. Nijerya Milli Takımı'nın maskotu gibiydim, beni alıp gezdiriyorlardı Afrika Kupası'nda. Oradaki anım da biraz değişik" diyerek anlatmaya başladı.

"Yamoussoukro'da bir nehir var, timsahların arasında bir adam geziyor, ama timsahlar bu adama dokunmuyorlar. Biz de çekim yaptık, gözlerimize inanamadık. Timsahların kankası olmuş, beraber takılıyorlar. Bir sonraki gidişimde de adamı ziyaret ettim, dost olduk."

"O ADAMA NE OLDU BİLİYOR MUSUN?"

"Bir gün Miami'de Didier Drogba ile karşılaştım. Muhabbet ediyoruz, o sırada timsahlarım arasında gezen adamı anlattım. 'Ya o adama ne oldu biliyor musun?' dedi. 'Ne oldu?' diye sordum, 'Timsahlar yedi' cevabını verdi."

Haberin Devamı

"ÇEKİM YAPILIRKEN ÖLMÜŞ"

"Drogba'ya 'Nasıl yani?' diye sordum. 'Aç Youtube'u, gör' dedi. Adam maalesef çekim yapılırken ölmüş. Üzüldük tabii, adam kankamızdı."

"BAKLAVAYI AÇTIK, YARISI YOK"

"İrlanda'da Milli Takım kampı vardı, Mustafa Denizli teknik direktördü. Gurbetçilerimiz, 'Milli Takım'a baklava yaptırdık, idman sonrası verelim' dediler. Hocaya söyledim, 'Tamam gelsinler' dedi. İdman bitti, gurbetçiler baklavayı getirdi. Baklavayı açtık, yarısı yok."

"REZİL OLDUK"

Gurbetçilere 'Baklava nerede?' diye sordum. Birbirlerine baktılar, 'Çok güzeldi, yedik' dediler. Gerçekten rezil olduk."

"HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ GÖRÜNTÜLERDİ"

Başarılı televizyoncu, "Tayland'daki anımı anlatmayayım. Tsunamide Tayland'daydım, hayatımda gördüğüm en kötü görüntülerdi. Çok kötü bir tsunami oldu orada, iki sonra oradaydım. Ben de ağlamıştım. Çok kötü şeyler olmuştu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı