Gazete Vatan Logo

'Gerçek bir ayakkabı tutkunuyum'

Şarkıcı Emina Sandal şimdi de istebuayakkabi.com sitesinin yüzü oldu. Kendisini tam bir ayakkabı tutkunu olarak tanımlayan Sandal, "Kaç ayakkabım var hiç saymadım. Ama gardrobumda önemli ve büyük bir yer teşkil ettikleri doğru" diyor. Sandal, yakında parfümünün çıkacağını da müjdeliyor.

'Gerçek bir ayakkabı tutkunuyum'

Öncelikle istebuayakkabi.com sitesinin yüzü olmak fikri nasıl ortaya çıktı?

Kalitesiyle ve vizyonuyla farklı bir site ve bana "Evet ben de bu platformda olmalıyım" dedirten bir proje olduğu için seve seve kabul ettim. Ekibi ve çalışma şekilleri, ürünleri insanlara sunuş biçimleri gayet iyi. İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum.

Ayaklarınızı beğenir misiniz? Çok iltifat alır mısınız?

Onu bana değil, Mustafa’ya sormanız lazım (Gülüyor)...

Çekimler ne kadar sürdü? Ayakkabılara merakınız var mı?

Her kadın gibi ben de tam anlamıyla ayakkabı tutkunuyum. Ayakkabı alırken birçok kıstası vardır hanımların. Renk, model, şıklık ve modada günü yakalamak gibi... Çekimler saatlerce sürdü ama çok keyifliydi. Zaten işim gereği bu tip çekimlere fazlasıyla alışığım.

Fotoğraf çektirmekten çok keyif alıyorsunuz sanki doğru mu; şarkıcı olmasaydınız model olur muydunuz?

Küçük yaşlardan itibaren müzik aşkıyla büyüdüm. Kendi şarkılarını yazan, söyleyen bir müzisyenim. Şarkıcılık benim için hep ilk sırada. Zaten bu mesleği yaptığımızda klip çekimleri, moda çekimleri, kapak çalışmaları derken bir nevi modellik yaptığınız durumlar da oluyor. Dolayısıyla fotoğraf çektirmekteki keyfi şarkıcılıkta da yaşıyorum.

Haberin Devamı

Toplam kaç çift ayakkabınız vardır? Genelde topuklu mu tercih ediyorsunuz?

Hiç saymadım. Ama gardrobumda önemli ve büyük bir yer teşkil ettiği doğru. Yerine ve zamanına göre giyindiğim için topuklu da var, spor da… Genelde biz hanımlar kıyafete göre ayakkabı seçiyoruz. Tabii son dönemde gardrobumda hatırı sayılır bir ayakkabı artışı oldu (Gülüyor)...

Mustafa ile asla çekişme içinde olmadık

Mustafa Bey Türkiye’nin en başarılı isimlerinden. Evde ego çatışması oluyor mu?

Asla olmuyor. Tanıştığımızda ben ülkemde ünlüydüm. Mustafa, Türkiye’nin pop starlarından... Birbirimizi anlıyoruz. Sokakta imza istendiğinde kıskanmıyor, aksine seviniyoruz. Aynı işi yapınca, o psikolojiyi ve sevgiyi hayranlarınla paylaşma duygusunu iki taraf da iyi anlamış oluyor. Bizim aramızdaki tek ego, Mustafa’nın ‘Ego’ şarkısıdır.

Haberin Devamı

Modaya göre giyinmiyorum

Modayı takip eder misiniz?

Elbette takip ederim ama modaya göre giyinmem. Bana yakışan, benim sevdiğim modelleri tercih ederim.

Kendi adınızı taşıyan bir marka yaratmayı düşünüyor musunuz?

Sırbistan’da adıma parfümler piyasaya çıktı. Yakında Türkiye’de ve birkaç ülkede daha bu çalışmayı yapacağız. Bu konuda yakında sürprizlerim olacak…

Eşiniz giyiminize karışır mı?

Sizin söylediğiniz anlamda karışmaz. Ama ben ondan çok fikir alırım, zevkine güvenirim.

Mustafa Bey sizi kıskanır mı? Siz kıskanç bir kadın mısınız?

Biz artık o işleri çoktan aştık. 2 çocuk sahibi mutlu bir aileyiz. Kişisel kıskançlıklar bize göre değil. Huzurun ön planda olduğu bir ilişkimiz var.

Sık sık Sırbistan’a gidiyorsunuz; işiniz, iki de çocuk… Nasıl yetişiyorsunuz; “24 saat bana yetmiyor” diyenlerden misiniz?

Sevdiğim işi yapıyorum, hep destek olan bir ailem var. İşinizi seviyorsanız ve huzurlu bir ortamda yaşayıp iyi bir ekiple çalışıyorsanız o zorluk sizi yormuyor.