Gazete Vatan Logo

'Gelen tepkilere inanamadık'

Demet Aktaş, yaz coşkusunu yaşatacak yepyeni Single'ı 'O Kedi' ile bomba gibi geliyor.

'Gelen tepkilere inanamadık'

İlk albümü 'Yol Ver' ile başarılı bir grafik tutturan,Türk pop müziğinin renkli isimlerinden Demet Aktaş, yaz coşkusunu yaşatacak yepyeni single'ı 'O Kedi'yi Dgl & Dmc etiketiyle dijital müzik platformlarında dinleyicilerin beğenisine sundu.

Sözleri Ayşen Şimşekyay'a, müziği Kemal Şimşekyay ve düzenlemesi Ozan Doğulu'ya ait, vokal koçluğunu Cihan Okan'ın yaptığı 'O Kedi' parçası insanın içindeki dans etme hevesini harekete geçiriyor.

"YENİ İMAJIMI OZAN DOĞULU BELİRLEDİ"

Ozan Doğulu ile ortak bir çalışmada yer almanın kendisinin en büyük hayallerinden biri olduğunu belirten Demet Aktaş, yeni imajından albüm kapağına kadar her detayı Doğulu ile birlikte karar vermiş.

"Bir sabah saat 05.00 civarında Ozan Doğulu ve Cihan Okan ben, arayıp 'Stüdyoya gel çabuk şarkı bitti. Çok eğleniyoruz' dediler. Bende gittim ve çok güzel olmuştu. 6 ay süren çalışmamız sonucunda Ozan, Kıbrıs'ta çıktığı bir mekanda ilk olarak kendisi çaldı ve ben de şarkımı söyledim. Gelen tepkilere inanamadık. Şarkıyı ilk defa duymalarına rağmen insanlar sarkıya eşlik ettiler 'O Kedi buraya gelecek' bölümü insanlara tanıdık ve sıcak geldıği için hemen herkes adapte oldu ve bu bizi çok mutlu etti. Yani şarkımızı önce test ettik sonra video klibini çektik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Murad Küçük'ün çektiği 'O Kedi' klibi, rengarenk sahneleri ve dansçıların güçlü koreografileri ile şarkının görsel dilinin zenginliğini gözler önüne serdi.