Gazete Vatan Logo

'Geçmişteki Sır’ filminin afişi yayınlandı

Uluslararası başarılara sahip yabancı oyuncuların, ülkemizin usta isimleriyle buluştuğu 'Geçmişteki Sır' (Secret From The Past) filminin afişi yayınlandı.

'Geçmişteki Sır’ filminin afişi yayınlandı

Yapımcılığını Bor Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Raşit Görgülü'nün yaptığı ‘Geçmişteki Sır’ filminin çekimleri İstanbul ve Saraybosna’da gerçekleşti.

Yurtiçi ve yurtdışı festivalleri dolaştıktan sonra vizyona girecek olan ‘Geçmişteki Sır’ filminin afişinde başrol oyuncuları Serkan Şenalp, Natasa Petrovic ve Emir Hadzıhafızbegovic dışında rolü için resim eğitimi aldıktan sonra kamera karşısına geçen Suzan Kardeş ve canlandırdığı sahnelerle uzun süre adından söz ettirecek olan Maja Juric yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

‘Geçmişteki Sır’, Bosna Hersek’te 1992-1995 yıllarında yaşanan savaş nedeniyle etkisi günümüze taşınan hüzünlü bir hikayeyi konu alıyor. Fotoğrafçılık yapan ve ailesiyle yaşayan Ali (Serkan Şenalp), geçirdiği genetik bir rahatsızlık sonucu kendini Bosna Hersek’te, sıra dışı ve hüzünlü bir hikayenin içinde bulur. Bosna’yı hiç bilmeyen Ali, geçmişine dair izleri arayacaktır. Bosna’da yaşamını sürdüren Hana (Natasa Petrovic), O’nu bu yolculuğunda hiç yalnız bırakmayacaktır.