Gazete Vatan Logo

“Flamenko prensleri” 12 Mart'ta sahnede

Flamenko prensleri” olarak adlandırılan Los Vivancos grubu muhteşem bir flamenko şöleni sunacak.

“Flamenko prensleri” 12 Mart'ta sahnede

Geçtiğimiz yıl da Akasya Acıbadem’de sahne alan grup, bu defa “Hermanos” ve “Aeternum” gösterilerinin en iyi bölümlerinden bir araya getirdiği “Best of Los Vivancos” gösterisiyle 12 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da sahne alacak.

Mart ayı süresince ikinci yaşını kutlayacak olan Akasya Acıbadem, 7 İspanyol kardeşten oluşan flamenko dans topluluğu Los Vivancos’u konuk ediyor. Dünyanın dört bir yanında sahne alan, bugüne dek 30 ülkede milyonlarca izleyiciye ulaşan “Flamenko Prensleri”, 12 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Akasya Acıbadem’de müzikle dansı, tutkuyla ritmi buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl da Akasya Acıbadem misafirleriyle buluşmuş olan Los Vivancos bu kez, bugüne dek sergiledikleri tüm performansların en sevilen bölümlerinden derledikleri “Best of Los Vivancos” programıyla sahneye çıkacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Henüz okuma yazmayı bile öğrenmeden, çok küçük yaştan itibaren enstrüman kullanmaya ve dans etmeye başlayan Los Vivancos topluluğu 7 kardeşten oluşuyor. Barselona Dans Konservatuarı’nda eğitimlerini tamamlayan ve o tarihten sonra parlak bir profesyonel kariyere imza atan Los Vivancos kardeşler, pek çok ülkede sergiledikleri eşsiz teknik ve uyumla geniş bir hayran kitlesine ulaşıyor, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyorlar.

Haberin Devamı