Gazete Vatan Logo

'Ferman Toprak benim manevi babamdır'

Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan '20 Dakika' programı bu hafta Merve Özbey’i ağırladı.

'Ferman Toprak benim manevi babamdır'

"SEÇİM YAPMAK ZORUNDAYDIM"

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda okurken akademisyen olmak istediğini belirten Merve Özbey, sahnenin tozunu yuttuktan sonra bu kararından vazgeçtiğini söyledi: Hem sahne çalışmaları hem akademisyenlik bir arada çok zor olacağı için seçim yapmak zorundaydım. Çünkü ikisi de çok fazla emek ve zaman isteyen kariyerler. Bu nedenle sahnede olmayı tercih ettim. Belki ilerde akademisyenlik kariyerini de tercihlerim arasına alabilirim.

"HEPSİ BENİM İÇİN AYRI BİR OKULDU"

Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü ve Ferman Toprak gibi birçok özel isimle çalışan Merve Özbey, hepsinin yerinin kendisi için ayrı olduğunu belirtti: Hiçbirini ayıramam ama en fazla çalıştığım isim Demet Akalın’dı. 4,5 sene onun vokalistliğini yaptım. Ferman Toprak da benim manevi babamdır. Ebru Gündeş vokalistlik teklif ettiğinde heyecandan ne yapacağımı bilememiştim. Benim için hepsi ayrı bir okul deneyimdi.

"YAPTIĞIM EN CESUR HAREKET ŞARKI SÖYLEMEK"

Yaptığı işte kendine güvendiğini vurgulayan Merve Özbey, "YouTube kanalımda paylaştığım videolar en doğal hallerim. Aslında en cesur halim diyebilirim. Çünkü orada sıfır makyaj ve çıplak sesle şarkı söylüyorum. Bu da yaptığım en cesur hareketlerden biri" dedi.

Haberin Devamı

"HERKES BENİ HOLLY ANDERSEN SANIYORDU"

Erdem Kınay’ın 'Proje' isimli albümünde 'Duman' şarkısını seslendirerek büyük bir çıkış yakalan Özbey, bu durumun hayatında bir çok ilginç olaya sebep olduğunu espirili bir dille anlattı. Klipte gözükmediği için herkesin kendisini klipte rol alan Holly Andersen sandığını söyledi.

YENİ ALBÜM 2018'DE

İkinci albümünün çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini dile getiren ünlü şarkıcı, albümünü 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkarmayı planladığını duyurdu. Ayrıca Özbey, Türk Sanat Müziği albümü çıkarmak istediğinin de müjdesini verdi.