Gazete Vatan Logo
Magazin "Evlense de kurtulsak"

"Evlense de kurtulsak"

Önceki gün Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan şarkıcı Umut Akyürek'in, kızından söz açılınca, "Bazen diyorum ki, bir an önce büyüse de hayırlısıyla bir koca bulsa da aklını başına alsa, biz de bundan kurtulsak" şeklindeki esprili sözleri gündem oldu.

"Evlense de kurtulsak"

Milliyet Gazetesi'nden Özay Şendir'in, "Evlense de Kurtulsak" başlıklı yazısı şöyle:

"Umut Akyürek, giyimi ve makyajı fazlasıyla konuşulan kızından söz açılınca, 'Bazen diyorum ki, bir an önce büyüse de hayırlısıyla bir koca bulsa da aklını başına alsa, biz de bundan kurtulsak' dedi, Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programında.

Yazınca çok itici duruyor ama seyrettiğinizde aslında tonlama ve beden dilinden şaka kısmını fark edebiliyorsunuz.

Genç kızların erken yaşta makyaj yapması, büyük gözükme çabası bir sürü evde yaşanan dert aslında.

Çocuk masumiyetini gölgeleyen bu tarzı, ben sevmiyorum başkaları seviyor olabilir, kimsenin hayatına karışmak gibi bir derdim yok. Ancak televizyon ekranındaki şaka cümlesi, gazetelere düşünce işin rengi değişiyor biraz.

Okuyup da, 'Bak onlar da, kızımız koca bulsun da biz de kurtulalım diyorlar' diye düşüneceklere söyleyeyim, o cümlenin sonunda kahkaha var. Kız çocuklarını koca bulmaları için değil, kendi ayakları üzerinde durabilen, sosyal, fobileri olmayan bireyler olarak yetiştirmek anne-babalara düşen görev.

Haberin Devamı

Bazı annelerin ısrarla yaptığı gibi zengin koca bulmaya hazırlamak değil."