Gazete Vatan Logo
Magazin 'Evlenene kadar...'

'Evlenene kadar...'

Şahan Gökbakar, hakkında merak edilenleri Hafta Sonu dergisine anlattı.

'Evlenene kadar...'

Başarılı komedyen Şahan Gökbakar'ın Hafta sonu Dergisi için yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar...

Kardeşi için "Togan, anlaşması çok kolay bir adamdır" diyen Gökbakar sözlerine şöyle devam etti; "Çoğu zaman alttan alır ve ortamı mutlaka gayet güzel idare eder. Hayatımız hep ortak paydada geçiyor. Aynı evde yaşıyoruz, aynı şeylerden zevk alıyoruz, aynı filmleri izleriz, çoğu zaman tatillere de beraber çıkarız.

"AYNI EVDE YAŞIYORUZ"

Ben İstanbul'a geldikten bir sene sonra birlikte yaşamaya başladık. Togan, o zamanlar Bilgi Üniversitesi'nde burslu sinema-televizyon okuyordu. Aynı eve taşındık. O gün bugündür beraber yaşıyoruz.




"TOGAN BENDEN 4 YAŞ KÜÇÜK"

Evlilik gerçekleşene kadar bu şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Çünkü çok eğleniyoruz birlikte, güzel vakit geçiriyoruz. Togan arkeolog olsaydı "Bak milattan önce bir biblo buldum" falan deseydi, benim için epey sıkıcı olabilirdi ama Togan da sinemacı olunca, konuştuğumuz konular hep aynı. "Şu filmi izledin mi? Şu şurada acayip oynamış. Şunu çekelim" diyoruz. Birbirimizden besleniyoruz. Bana "Togan, sizin ağabeyiniz, öyle değil mi?" dediklerinde Togan çok bozuluyor. Şimdi bu röportajı okuyunca da bozulacak (gülüyor). Dört yaş ufak benden.

Ona sorduklarında sakin sakin "Kardeşiyim" diyor ama baş başa kaldığımızda "Ne alakası var? Niye bana 'abi' diyorlar. Ben öyle mi gözüküyorum?" diyor.