Gazete Vatan Logo

'Eser West içinde gizlediği canavarı saklayamıyor'

Survivor 2017 gündeme bomba gibi düştü. Özellikle Eser West ve Erdi dikkat çeken isimler oldu.

'Eser West içinde gizlediği canavarı saklayamıyor'

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışması ekranlara 'merhaba' diyeli 3 gün olmasına karşın konuşulmaya başlandı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Bütün 'En'ler Toplandık" başlıklı yazısı şöyle:

"Acun Ilıcalı'nın deyimiyle tüm zamanların en zor, en uzun, en kalabalık ve en sürprizlerle dolu Survivor'u (Tv8) geçtiğimiz hafta sonu itibanyla hayatımıza girdi. İki günlük maratondan çıkardığım kadanyla ben de 'enlerimi sıralamak isterim.

Acun haklı. Şu ana kadar geçilen parkurlar gerçekten en zor oyunlan içeriyordu.

Ünlüler ve Gönüllüler şimdiye kadar adaya gitmiş takımların içinde mevzua en sert giriş yapanlar oldular.

İlk günden gruplaşıp ikinci gün itibariyle birbirine diş bileyen yarışmacılar bu hızla giderse ada tarihinin hasarlı yarışmasını çıkarabilirler.

Ada denizine akan hırs deresi!

Ben hiç bu kadar hırslı gönüllü görmedim.

Erdi denen arkadaş ilginç, Eser West desen yarışmalarda içinde gizlediği canavarı saklayamıyor. Pazar akşamı parkuru kazandığı anda çıkardığı sesi izleyenler benim diyen korku filminde duymamıştır.

Haberin Devamı

Ünlüler desen özellikle sporcu arkadaşların bireysel sporlardan geldiğini dikkate alırsak bencillik sınırlarının ötesine taşıma potansiyelindeler. Orada da sıkıntı büyük olacak gibi.

Ağırbaşlı iki adam gördüm. Biri sevgili Tarık Mengüç, diğeri ise Furkan (Havuç). Bu arada dışarıda adaya girmeyi bekleyen üç eleman daha var ki, kafam kanştı. Bu kadar 'en'i benim köşe kaldıramayacak gibi!"