Gazete Vatan Logo
Magazin 'Erkeklerin yüzde 60'ı gizli gay'

'Erkeklerin yüzde 60'ı gizli gay'

Oyuncu Serra Yılmaz, Hülya Avşar'ın programında çok tartışılacak sözler söyledi

Türkmax kanalında yayınlanan Hülya Avşar Stüdyosu'nun konuğu olan Serra Yılmaz, Avşar'ın Ferzan Özpetek'in neden sürekli eşcinsel filmleri yaptığı ile ilgili sorusunu yanıtladı.

Serra Yılmaz, ısrarla Özpetek'in eşcinsel filmleri çekmediğini, sadece bazı rollerde gay karakterlere yer verdiğini ifade etti. Yılmaz, Ferzan Özpetek'in eşcinsel filmleri yaptığı şeklindeki değerlendirmelerden hiç hoşlanmadığını da vurgulayarak, "Gaylerin üzerine değil, hikayelerinde gay karakterler de olabiliyor diyelim" dedi.

Bu cevapla tatmin olmayan Hülya Avşar, "Öyle demeyelim; ortada. Eleştiri anlamında söylemiyorum. Eşcinsellik üzerine daha yoğun filmlerini görüyoruz" şeklinde konuştu.

İkili arasında yaşanan diyalogda Serra Yılmaz, çok tartışılacak sözler söyledi. İşte o diyalog:

Avşar: Onu kolladığınızı görüyorum. Ben onu eleştiri anlamında söylemiyorum.

Yılmaz: Eleştiri olarak algılamadım, ama bir anlayış farkı bu.

Avşar: Ama herkes aynı şeyi anlıyor o zaman.

Yılmaz: Ama Türkiye'de insanlar bu konuları çok iyi anlamaya zaten yatkın değiller.

Avşar: Tabii ki Türk toplumuna aykırı bir ilişki.

Yılmaz: Türk toplumuna şöyle aykırı; Türk toplumundaki erkeklerin yüzde 60'ının gizli gay oldukları ve hayatlarını öyle sürdürdüklerini düşünürsen önce onları rahatsız edecek.

Avşar: Tabii ki... O aykırı değil. Aslında istemesi lazım. Ama görselliğe vurduğunuz zaman, 'Aaaa tu kaka" diyenler oluyordur arada. Ama onlara hiç rastlamadım.

TELEVİZYONGAZETESİ

Haberin Devamı