Gazete Vatan Logo

"En İyi İnşaat Firması" Seçildi!

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nin "2012 Yılının En İyileri Ödül Töreni"nde En İyi İnşaat Firması ödülü Samut Yatırım A.Ş'ye...

İstanbul WOW Otel'de düzenlenen Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nin "2012 Yılının En İyileri Ödül Töreni"nde Samut Yatırım A.Ş. "En İyi İnşaat Firması" seçildi.

Toplam 35 kategoride yılın en iyilerinin seçildiği gecede, Şener Şen, Ajda Pekkan ve İbrahim Tatlıses gibi sanatçılar "Onur Ödülü"ne layık görüldü.

Sanat, siyaset, spor ve ekonomi dünyasından birçok ismin katıldığı törende ödülünü birliği Geneş Başkanı Şeyda Açıkkol'un elinden alana Samut Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, "20 yılda şirketimizin geldiği nokta ve böylesi özel bir ödüle layık görülmesi beni ve ailemi gururlandırdı." dedi.

Tüm projelerinde kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla inşaat sektörünün yurtiçi be yurtdışında temsil edilmesinde bayrağı elden bırakmayan Hüseyin Samut, 20 yılda tamamladığı kırka yakın proje ile Antalya'da farklı bir yükselişe geçti.

Hüseyin Samut önümüzdeki dönemlerde hayata geçireceği birçok sürpriz projeyle de sektöre damgasını vurmaya devam etmeyi planlıyor.

Törende "2012 Yılının En İyileri" ödülüne değer görülen bazı isimler şöyle oldu:

En Başarılı Bakan: Aile be Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin
En Başarılı Kadın: Emine Erdoğan
En Başarılı Gazete: Milliyet
En Başarılı Televizyon Kanalı: Star TV
En İyi Haber Kanalı: A Haber
En Başarılı Köşe Yazarı: Ahmet Hakan
Spor Adamı: Fatih Terim
En Başarılı Dizi: Karadayı

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için: www.samutyatirim.com/