Gazete Vatan Logo

‘En değerli’ Türk Telekom

Marka değerleme kuruluşu Brand Finance tarafından her yıl yayınlanan Telecoms 500, Barcelona’da Dünya Mobil Kongresi’nde açıklandı. Türk Telekom, ‘Telecoms 500’ listesinde 9’uncu kez üst üste ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ oldu

‘En değerli’ Türk Telekom

Uluslararası marka değerleme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan, dünyanın en değerli telekomünikasyon markalarına yer veren ‘Telecoms 500’ listesi Barcelona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde yayınlandı. ‘Telecoms 500’ 2017 listesine göre Türk Telekom, 9’uncu kez ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ oldu.

Türk Telekom, marka değerini yıllık bazda yüzde 11 artırarak tüm zamanların en yüksek marka değerine ulaştı. Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, Türkiye’nin en büyük marka dönüşümünün katkısıyla marka değerinde tarihi bir rekora imza atmış olduklarını kaydetti. Doany, “Geçtiğimiz yıl mobil, internet, telefon, TV ve yenilikçi dijital servisleri Türk Telekom tek markası altında bir araya getirdik. Türk Telekom markasından aldığımız güç ve sunduğumuz ürün ve hizmetlerin başarısıyla, Telecoms 500’deki ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ konumumuzu daha da sağlamlaştırdık” dedi.

Tüketiciye fayda

Türk Telekom markasının değerini tüketicilere fayda olarak sunma vizyonuyla çalıştıklarını vurgulayan Doany, sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Bu vizyonumuzdan hareketle, 81 ilimizdeki her bir tüketicimizin ihtiyacını anlamak ve bu ihtiyaçları karşılamak en büyük önceliğimiz. Türkiye’nin tamamına yayılan altyapımız ve üzerinde geliştirdiğimiz hayatın her alanına dokunan inovatif ürün ve servislerimiz ise en büyük gücümüz. Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, lider dijital oyun platformumuz Playstore, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayın haklarına sahip TIVIBU ve Türkiye’nin en geniş eğitim içeriğine sahip online eğitim platformumuz Vitamin ile müşterilerimize kesintisiz ve yüksek kalitede iletişim ve eğlence deneyimi ulaştırıyoruz. 2017 yılında da inovatif ürün ve hizmetlerimizle, müşterilerimizin her zaman, her yerde, kullandıkları her akıllı cihazda yanlarında olmaya ve marka değerimizi müşterilerimiz için faydaya dönüştürmeye devam edeceğiz.”

ULAK’ta imzalar atıldı

Türk Telekom, iştiraki Argela’nın da içerisinde yer aldığı ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin ilk yerli LTE baz istasyonu projesi ULAK’ta satışa ilişkin iş birliği sözleşmesini Mobil Dünya Kongresi’nde imzaladı. Aselsan ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ve BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan da katıldı. Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Doğan, “Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ilk yerli LTE baz istasyonumuzu yakında canlı şebekemizde kullanmaya başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı