Gazete Vatan Logo
Magazin 'Emeğim başımın üstündedir'

'Emeğim başımın üstündedir'

Işıl Yücesoy, önceki akşam Beyoğlu Garaj İstanbul'da sahneye çıktı.

'Emeğim başımın üstündedir'

Işıl Yücesoy sahnede "72 yaşındayım ben de varım Ajda Pekkan ile aynı yaştayız. İnat olsun diye şarkı söyleyeceğim. Hem de Bağdat'ı okuyacağım" dedi.

Yıllara meydan okuyan duayen kadın oyuncu Işıl Yücesoy, önceki akşam Beyoğlu Garaj İstanbul'da sahneye çıktı. Yücesoy söylediği şarkıları ve şarkı aralarında yaptığı espirili konuşmaları ile hayranlarını kendine bir kez daha hayran bıraktı. Işıl Yücesoy sahnede "72 yaşındayım ben de varım Ajda Pekkan ile aynı yaştayız. İnat olsun diye şarkı söyleyeceğim. Hem de Bağdat'ı okuyacağım" dedi. Oyuncu sahneye çağırdığı Yonca Lodi'yle kendisine ait olan bir şarkıya birlikte düet yaptı. Yücesoy, "Bir gün Kapadokya'da setteyim. Çok yorgundum, eve geldim. Televizyonda bir kız şarkı okuyor. Beni sesi ve şarkısının sözleri çok etkiledi, yalan söylüyorsam şerefsizim. Üç yıl bu Milat şarkısıyla ağladım" dedi.

Plağı başının üstünde taşıdı

Işıl Yücesoy sahnedeyken yapımcısının sürpriziyle karşılaştı. Yücesoy'a sahnede 37 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya girerek yaptığı yeni piyasaya çıkacak olan 'Zamansız' adlı albümü verilince şaşkınlığını gizleyemedi. Yücesoy'a verilen hediye paketini açması için hayranları ve sevenleri tezahürat yapınca Yücesoy, "Israrınıza dayanamadım açayım bari" dedi. Yücesoy, "Buraya gelirken plağımın çıkıp, çıkmadığını sordum. 'Gümrükte takıldı' dediler. bana büyük bir sürpriz oldu. Long Plak herkese nasip olmaz" diyerek plağı başının üstünde taşıdı.

Haberin Devamı