Gazete Vatan Logo

'Eğer Erdoğan Pazar günü istediğini alırsa...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da halka hitap edtti.

Ardahan'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğer Erdoğan pazar günü istediğini alırsa durdurulamaz diyorlar asıl demek istedikleri asıl Türkiye durdurulamaz..." dedi.

- Ahıska Türkü kardeşlerimiz için şu anda bir çalışma yürütüyoruz. Dünyanın 9 ayrı ülkesinde 500 bin civarında Ahıskalı Türk kardeşimiz yaşıyor. Biz onların 24 binine vatandaşlık verdik.

"SEN KİMSİN TERBİYESİZ"

- Türkiye'nin seçimle gelmiş Cumhurbaşkanı olarak benim safım milletin yanıdır.

- Bir İngiliz gazetesi bu seçim için ,'tam batılılaşmamış yoksul Müslüman ülkelerin kendini yönetmesine izin verilemez' yazısı yazmış. Sen kimsin ya, sen kimsin terbiyesiz. Türkiye artık vandalların egemen olduğu bir ülke değil.

"ASIL HEDEF TÜRKİYE"

-Erdoğan Pazar günü istediğini alırsa durdurulamaz olacak' diyorlar. Erdoğan diyerek benim şahsımı kastetmiyorlar. Asıl durdurulamaz dedikleri Türkiye. Bir de Alman gazetesi var. İstanbul'daki 3.Havalimanını'n temelini attık ya bunlar kudurdu. Maliyeti 12 milyar avro. Yılda 150 milyon yolcu gidip gelecek. 25 yıllığına onlara kiraladık. Fakat 25 yılda ne kadar kira ödeyecekler biliyor musunuz? 22 milyar avro. İş bilenin, kılıç kuşananın.

Haberin Devamı

İHANET EDEN VAR MI?

- NY Times denen bir gazete 1896'da Sultan Abdulhamit'e, sonra Menderes'e, sonra Özal'a. Şimdi aynı gazete bana kin kusuyor Bakın bu 4 ismin içerisinde bu millete ihanet eden var mı?

- Bir başka dergi de bizi, yani durdurmanın eş başkanlarının partisini destekleme yolundan geçtiğini söylüyor. Bunlar benim üzerimden Türkiye'yi hedef alıyorlar. Ana muhalefetle, bölücü örgütün güdümündeki parti, milliyetçi parti ve Pensilvanya'yı bir araya getiren şey ne?

"TELEFONLARIMA ÇIKMIYOR"

- (HDP saldırısıyla ilgili) Bu seçimlere gölge düşürmek için provokatif bir eylem. Ölenlere rahmet diliyorum. Ben dün akşam eş başkanı aradım telefonlarıma çıkmıyor niye çıkmıyorsun? Bak o kadar uzakta. Ben insani görevimi yapayım dedim. Cumhurbaşkanlığı makamından açıklama yapıldı.