Gazete Vatan Logo

'Efes'i gitti 'One Love'ı kaldı

"Halkımıza duyarlılığı için teşekkür ederiz" diyen Eyüp Belediye Başkanı, 'Efes One Love Festival'den festivalin ana sponsoru olan 'Efes' isminin çıkarıldığını duyurdu. Bunun üzerine "Efes Pilsen 10 yıl olduğu gibi bu yıl da sponsordur" ifadesi gecikmedi ancak festivalin twitter hesabı ve facebook'taki kapak fotoğrafından 'Efes Pilsen' eki kaldırıldı.

'Efes'i gitti 'One Love'ı kaldı

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, kendilerine 'Eyüplüler' diyen bir grubun başlattığı 'Eyüp'te bira festivali mi olur?' çıkışını destekler bir açıklama yaptı ve twitter'dan yaptığı duyuruda 'Efes One Love Festivali'ndeki 'Efes' ibaresinin kaldırıldığını duyurdu.

'Efes 10 yıldır olduğu gibi bu yıl da sponsordur'

Efes One Love Organizasyonu ise resmi twitter hesabından yaptığı duyuruda "Efes Pilsen, 10 yıldır olduğu gibi bu yıl da One Love Festival'in sponsorudur. Tüm müzikseverleri hafta sonu santralistanbul'a bekliyoruz." dedi.

Ancak öte yandan organizasyon yetkilileri 'Efes Pilsen' ibaresinin kaldırıldıp kaldırılmadığı konusunda kesin bir açıklama yapmazken resmi twitter hesabı ve biletix'teki bilet satışındaki ifade 'One Love Festival' olarak değiştirildi.


















Festival pankartlarında 'Efes Pilsen' ibaresinin olup olmadığı yarın başlayacak ve iki gün sürecek festival alanında belli olacak.

Festivali organize eden Pozitif yetkilileri festivalin her yıl olduğu gibi yapılacağını söylerken, pankartlardaki












İşte o tweetler:

























Yeşilay Başkanı, "Gençleri alkole alıştırıyorlar" demişti

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Muharrem Balcı, yaptığı yazılı açıklamada, Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampusu'nda düzenlenen festival için, alkol firmalarının bu tür etkinliklerle gençleri hedef aldığını ve yeni alkol kullanıcıları kazanmayı amaçladıklarını öne sürdü.

Balcı, kanun gereği alkol firmalarının bu tür etkinliklere sponsor olmalarının yasal olmadığını kaydederek, bundan dolayı verilen iznin iptal edilmesini istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı