Gazete Vatan Logo

‘Dünyayı başlarına yıkarız’

Bahçeli, Yıldırım’ın PKK’yı kast ederek, ‘Görüşme teklif ettiler’ sözleri için, “AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak bu vatanı bu iktidara dar ederiz” dedi

‘Dünyayı başlarına yıkarız’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile PKK arasında görüşme iddialarını gündeme getirdi. Bahçeli, dün MHP grup toplantısında özetle şu mesajları verdi:

‘Sakın ola...’

Sakın ola, hükümet terör örgütüyle görüşeyim, buluşayım, yeniden bir çözüm süreci başlatayım ihanetine heves etmemelidir. Serok Başbakan sabık başbakan olduktan bir müddet sonra, PKK’yla irtibat kurmaya çalıştığına yönelik iddialar kamuoyuna yansımıştır. Eğer AKP ile PKK şu anda bazı kanallardan temas halindeyse, bilinsin ki, bu hıyanetin altından hiç kimse kalkamayacaktır. Kuşkumuz odur ki, AKP, PKK ile masaya oturmak için fırsat aramakta, gerekçe oluşturmaktadır. Başbakan’ın PKK’yı kast ederek, ‘görüşme teklif ettiler, kabul etmedik’ sözleri bizi haddinden fazla işkillendirmiştir. Bu kuşkumuz doğru çıkar, AKP ile PKK’yı kuytu köşelerde görüşürken yakalarsak; bu vatanı bu iktidara dar ederiz, dünyayı da başlarına yıkarız.

ABD ziyareti

“Sayın Erdoğan’ın ABD ziyareti Türk devletinin itibarının adeta ayaklar altına alındığı bir ortama dönüşmüştür. Kendi evlatlarımıza helallik vermek dururken, başka cenazelerde sırf şöhret olsun diyerek boy göstermenin makul hiçbir yönü da olmayacaktır. Sayın Erdoğan’ın, Muhammed Ali’nin cenazesinde görüp de şehit cenazemizde bulamadığı nedir? Bir gün olsun kutsal mabedimiz olan Kâbe’nin örtüsünü bir tek şehidimizin tabutuna koymamışken, siz hangi akla hizmet bu davranışı başka bir cenaze için uygun buldunuz?”

Haberin Devamı

‘Kılıçdaroğlu’na mermi organize’

“8 Haziran 2016 Çarşamba günü, Fatih Camii’nde şehit cenazesine katılan Sayın Kılıçdaroğlu’nun önüne boş mermi kovanı atılmış, gönderdiği çelenk parçalanmıştır. Gerilimler Edirne’de de devam etmiştir. Bu densizlik ve provokatörlüğü hoş görmek, sıradan kabullenmek, geçiştirmek mümkün değildir. Türkiye’de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan suçlaması getirilirse, sorarım sizlere, birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız? Cami avlusunda ana muhalefet liderinin önüne mermi kovanı atmak bize göre organize ve planlı siyasi bir hamledir.”

Haberin Devamı

‘Zenne kılıklı gancıklar’

“Midyat’ta şehit olan polis memurumuz Edirneli Nefise, Kastamonulu Şerife bizlere hiç aklımızdan çıkarmayacağımız bir kahramanlık destanı bırakarak ebediyete göç ettiler. Dantelli kefen giymediler, kefensiz kara toprağa girdiler. Başlarını eşarpla kapatıp molotof atan, fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı gancıklar karşısında, kadınlık onurlarıyla Türk’ün iffet ve namusunu savundular.”