Gazete Vatan Logo

'Dünyanın en korkak adamı!'

Beyaz TV ekranlarında Basın Kulisi programına katılan Şafak Sezer iddialı açıklamalarda bulundu

Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Basın Kulisi programına katılan Şafak Sezer iddialı açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan tiyatro yaşamına, gezi parkından seçimlere kadar birçok konuda yorumda bulundu.

İLK ROLÜMDE EŞEK OLDUM

"Tiyatroya babam sayesinde başladım. Hem okumayı sevmediğimden hemde maddi yetersizlikten dolayı 6.sınıfta okulu bıraktım. İlk rolümde bana başrol oynayacaksın dediler. Kuliste eşek kostümü verdiler ve eşek oldum."


BAŞBAKANI SEVİYORUM

Son dönemlerin tartışılan ismi olan Şafak Sezer canlı yayında bir kez daha gündeme oturacak sözler sarfetti. "Ben bir Türk milliyetçisiyim. Başbakanımın da Türk milliyetçisi olduğunu düşünüyorum ve onu seviyorum. Ben ülkeme hiçbir yabancının karışmasını istemiyorum. Burada doğdum kendi topraklarımda ölmek istiyorum."

BAŞBAKAN'IN RAKİBİ YOK

Sunucu Ferda Yıldırım'ın konuyu Gezi Parkı'na getirmesiyle birlikte Erdoğan'ın çok kıymetli bir lider olduğunu belirten Şafak Sezer, "Liderlerin görüşleri beni alakadar etmez. Ben hizmete bakarım. Bana verilen hizmetten memnunum." dedi ve ekledi: "Başbakan'ın önümüzdeki 15 yıl içerisinde rakibi yok. Erdoğan en iyi lider." yorumunda bulundu.



GEZİ PARKI'NDAKİLERİN HEPSİ ÇOLUK ÇOCUK

Gezi Parkı eylemlerine de değinen Şafak Sezer, "Ben orada ağaç için yürüdüm. 'Hükümet istifa' diye slogan da atmadım. Ama birkaç gün sonra gördüm ki eyleme katılanların hepsi çoluk çocuk. Polisle çatışmayı oyun zannediyorlar.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

"Bugün bir politikacıyı diş reklamında oynatabilir miyiz? Hayır. Başbakanı veya belediye başkanlarını oynatabilir miyiz? O zaman herkes kendini işini yapmalı diye düşünüyorum. Politikacı politika, sanatçı sanat yapmalı. Herkes kendi mesleğini yapmalı, mesleği haricindeki her şeyi bırakmalı."

SİYASET DEMEK KÜFÜR ETMEK DEĞİLDİR

Siyaset ne zamandan beri insanların annesine, kızına, eşine küfür etmek oldu. Siyasetin içerisinde küfür çok rahatsız edici bir durum. Başka türlü eleştirmeliyiz. Mizah olabilir, başka bir şey olabilir...

M. ALİ ALABORA DÜNYANIN EN KORKAK ADAMI

Şafak Sezer, Gezi Parkı eylemlerini provoke eden Mehmet Ali Alabora da es geçmedi. Şafak Sezer, twitter 'a'Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş. Sen hâlâ anlamadın mı? Haydi gel'mesajı yazarak Gezi Parkı eylemlerini kışkırtan Mehmet Ali Alabora için “ 1,5 saat çıkıp CNN 'e bir şeyler anlatması ve 'arkamızdan vurulduk'demesi hoş olmadı. Sanatçılar sanatçılığını, işadamları işadamlığını yapacak. M.Ali Alabora dünyanın en korkak adamı. Cesaret hapı mı içti şimdi anlamadım” dedi.

İŞTE ŞAFAK SEZER'E TEPKİ VE DESTEK TWEETLERİ





































Haberin Devamı